A Bikás Parkban ért véget a II. Újbudai Streetball Fesztivál - fotók

A Bikás Parkban megrendezett fordulóval ért véget október 16-án, vasárnap a nagy sikerrel lezajlott II. Újbudai Streetball Fesztivál.

A Bikás-parki, sorrendben harmadik torna szokás szerint fesztiválhangulatban és a csapatoknak köszönhetően magas színvonalú meccsekkel zajlott le.

 

A tavaszi sikerre való tekintettel pattogtak a labdák és potyogtak a pontok három helyszínen, elsőként szeptember 25-én Gazdagréten, majd október 9-én Őrmezőn, végül október 16-án a Bikás Parkban. Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. és Újbuda Önkormányzata közös szervezésében megvalósult tornákon a csapatok mindhárom alkalommal profi körülmények között léphettek pályára, így nem meglepő, hogy az utolsó fordulóra két korosztályban összesen tizenhat csapat nevezett.

 

A játékosok között korábbi első- és másodosztályú teremkosárlabdások, illetve a Bikás Park, Budapest-szerte ismert streetball-közösségének képviselői is feltűntek, de szerelést húzott Keller Zsolt önkormányzati képviselő, az esemény ötletgazdája is, aki Bakai-Nagy Zita alpolgármesterrel közösen az esemény védnöke is volt.

 

A meccsek és szervezés színvonala azt mutatja, hogy a tavasszal útjára indult, és minden bizonnyal jövőre is folytatódó fesztivál lassan kinövi magát, egyben kezdi elérni a célját, azaz egyre több újbudait, sőt budapestit fog tudni bevonzani a kosárlabdasportba, és általában a mozgásos kikapcsolódás világába.

 

II. Újbuda Streetball Fesztivál, Bikás Park, eredmények:

 

Felnőtt korcsoport: 1. Nike Dyson 2. Borarosi Ballers 3. Mumuk

 

Senior korcsoport: 1. Supermodels 2. Superheavy 3. Drunk Mambas

 

A büntetődobó-verseny győztese: Kósa György 

 

A három torna összesítésében a legeredményesebb csapata a Superheavy lett.

 


 

Gratulálunk minden helyezettnek és résztvevőnek, illetve köszönjük az egész tornasorozat kapcsán az önkormányzat, Bakai-Nagy Zita, Keller Zsolt, munkatársaink, a Bikás Park Streetball és a csapatok munkáját, részvételét, segítségét! Jövőre folytatjuk!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA