40 sportág, 70 egyesület: Jön a 10. Válassz Sportot Újbudán!

Szeptember 11-én, szombaton immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a "Válassz Sportot Újbudán!" kerületi rendezvény, ezúttal is már megszokott helyszínén, a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

 

A közel 40 sportágat felvonultató és mintegy 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

 

A különböző egyesületek vidám és játékos formában ismertetik meg a kicsikkel és a nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal is a népszerű és a kevéssé ismert, ám annál érdekesebb sportágakat, illetve a jelentkezők megtalálhatják a számukra leginkább szimpatikus kerületi egyesületeket is. Választásukban olimpiai és világbajnok sportolók, olimpikonok is a segítségükre lesznek a Sport 11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

 

A teljes program és a szombati rendezvény térképe itt!

 

A résztvevő sportágak és egyesületek listája itt!

 

A sportprogramokon kívül kiegészítő programok, neves fellépők, meglepetésvendégek és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat az évről évre többezer fő részvételével zajló, és idén 10. jubileumát ünneplő rendezvényen.

 

A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes! A helyszínre való kijutásban segítséget nyújtunk, ingyenes buszjáratok indulnak 10 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától.

 

Fontos részlet még, hogy a rendezvényre csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni, a 18 éven aluli résztvevők pedig csak védett nagykorú kísérővel lehetnek ott a Sport11-ben!

 

Találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra és egyúttal arra az újbudai egyesületre, ahová örömmel járna edzeni! Reggel 9-től délután 16 óráig várjuk az érdeklődőket a Sport11-ben, szeptember 11-én!

  

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA