Válassz Sportot Újbudán 60 felett

2017november0709:00
»
2017november1118:00

Szálljon versenybe „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címért egy különleges sportverseny keretében, és mérettesse meg magát öt különböző versenyszámban az öt különböző helyszínen zajló, november 7-től 11-ig tartó rendezvénysorozaton.

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. egész évben igyekszik minden korosztályt megszólítani, hogy a sportos kerület cím valóban felölelje mindazokat, akik kedvet éreznek a mozgáshoz, akár szabadidős, akár élsportról van szó. A tavalyi sikerre való tekintettel úgy döntött, hogy hagyományteremtő szándékkal újra megrendezi a kifejezetten hatvan felettiek számára létre hozott versenysorozatot a kerület és a sport hetében.

 
Úszás, futás, asztalitenisz, tenisz és sakk
November 7-én kedden úszószámokkal indul a rendezvénysorozat a Nyéki Imre Uszodában, majd szerdán az asztalitenisz és csütörtökön a sakk versenynek ad otthont az Érem utcai Sportcsarnok. Pénteken az Újbudai Sportcentrumban a teniszt kedvelők mérhetik össze tudásukat, sok jelentkező esetén a verseny másnap is folytatódik. Szombaton a Kerület Napjához kötődő, Bikás parkban rendezett Városrészek Közötti Futásba bekapcsolódva a futás lesz a versenysorozat zárószáma.

 
Nyerje meg a két fős wellness csomagok egyikét!
A jelentkezők a helyszínen regisztrációs csomagot vehetnek át. A különböző versenyszámok első három helyezettje ajándékot kap. Aki a versenykiírásban szereplő pontrendszer szerint összesítésben kiemelkedően teljesít, elnyeri az „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címet, és egyúttal értékes, két fős wellness csomag boldog tulajdonosa lehet. A fődíjak átadására az összesítést követően külön rendezvény keretében került sor.

 
Induljon több sportágban több pont eléréséért!
>> Összesített pontrendszer

 
Helyszíni nevezés nincs! Jelentkezni kizárólag előzetes nevezés alapján lehet!
A nevezés ingyenes, a nevezési lap kitöltésével és visszaküldésével együtt érvényes. A Válassz Sportot Újbudán 60 felett rendezvényre kizárólag XI. kerületi lakcímmel vagy 60+ kártyával rendelkező hatvan év felettiek jelentkezhetnek. Nevezni kétféleképpen lehet: egyrészt a sport.ujbuda.hu honlapon keresztül elérhető online űrlap kitöltésével, másrészt a szórólapon vagy az Újbuda Újságban szereplő nevezési lap kitöltésével. Utóbbit vágja ki és dobja be az önkormányzat (Zsombolyai utca 5.) vagy a Nyéki Imre Uszoda előterében található gyűjtőládába. A jelentkezési lap másik felét is érdemes megtartani, hogy szükség esetén kéznél legyen minden szükséges információ a helyszínekkel és az időpontokkal kapcsolatban.

Nevezési határidő: 2017. október 30. hétfő

 
>> Online nevezési lap

 versenykiiras_asztalitenisz_2017.pdf
 versenykiiras_futas_2017.pdf
 versenykiiras_sakk_2017.pdf
 versenykiiras_tenisz_2017.pdf
 versenykiiras_uszas_2017.pdf
 osszesitett-pontrendszer.pdf
 korcsoportok-evszam-szerint.pdf

 

Támogatónk:                                  

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA