Vízilabda-BL: A harmadik lett a csoportjában az OSC-Újbuda

A házigazda OSC a harmadik helyen végzett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája budapesti selejtezőtornáján: a magyar csapat a vasárnapi helyosztón 11-7-re nyert a görög Vuliagmeni ellen.

Az újbudai csapat a vasárnapi helyosztón 11-7-re nyert a görög Vuliagmeni ellen a Nyéki Imre Uszodában. Mivel BL-főtáblára jutásért csak a csoportgyőztesek játszhattak, így ennek a találkozónak a tétje mindössze annyi volt, hogy az Eurokupában milyen kiemelése lesz az együttesnek.

 

A házigazda még szombaton 9-9-es döntetlent játszott a szerb Radnicki Kragujevac együttesével, ezzel dőlt el, hogy nem juthat a főtáblára.

 

Varga Dániel vezetőedző együttesének győzelemre lett volna szüksége, hogy megnyerje csoportját, amivel kivívta volna a lehetőséget, hogy vasárnap a főtáblára kerülésért játsszon, de az ötgólos Manhercz Krisztián remek játéka ellenére be kellett érnie a döntetlennel, illetve az Eurokupa-indulással. (az MTI híre alapján)

 

Férfi Vízilabda Bajnokok Ligája, B-csoport, a végeredmény:

 

1. AN Brescia (olasz), 2. Radnicski Kragujevac (szerb), 3. OSC-Újbuda, 4. NO Vuliagmeni (görög), 5. Szintyez Kazany (orosz), 6. CSM Digi Oradea (román)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA