Veretlenül áll a bajnokságban a Kelen SC a feljutás után

Ismét idegenben szerzett pontot a Kelen SC felnőtt férfi labdarúgó-csapata, amely az NB III-as bajnokság 3. fordulójában a 2020 tavaszán még élvonalbeli Kaposvári Rákóczi vendégeként játszott 1-1-es döntetlent.

A nemrég tehát még NB I-es, a másodosztálytól tavasszal elbúcsúzott Kaposvár jól kezdte a mérkőzést, és többször is a saját kapuja elé tudta szorítani az újoncnak számító Kelent. A 16. percben meg is szerezték a vezetést a hazaiak: egy bedobást és némi kavarodást követően Harsányi lőtt félmagasan a kapuba.

 

Harmati Tamás csapatára egyfajta ébresztőként hatott a bekapott gól és fokozatosan át is vették a játék irányítását a vendégek. A félidő vége előtt nem sokkal össze is jött az egyenlítés: Erdei lőtte be a labdát a kapu előterébe, ahol az érkező Babinszky lőtt a hálóba.

 

A második félidő kiegyenlített játékát követően nem változott már az 1-1-es eredmény, a Kelen SC három mérkőzést követően 2 győzelemmel és 1 döntetlennel a tabella második helyén áll az NB III Nyugati csoportjának tabelláján.

 

Nagyon küzdelmes 90 percen vagyunk túl, ahol érzésem szerint igazságos döntetlen született. A hazai csapat kezdte és fejezte be jobban a mérkőzést, a közte lévő időszakban viszont a mi játékunk, akaratunk érvényesült. Azokban a jobb periódusokban a Kaposvár és mi is csak egy-egy gólra voltunk képesek, így alakult ki a végeredmény. Jó volt látni, hogy a játékosaim kicsit csalódottan élték meg ezt az eredményt, mert mindenki győzni akart, de azt gondolom van értéke ennek a döntetlennek és a vele járó egy pontnak. Gratulálok a csapatomnak! - értékelt a mérkőzést követően Harmati Tamás, a Kelen SC vezetőedzője. (kelensc.hu)

 

A XI. kerületi gárda legközelebb vasárnap, hazai pályán játszik, ellenfele a BVSC Zugló lesz 17:30-tól.

 

NB III, Nyugati csoport, 3. forduló:

 

Kaposvári Rákóczi - Kelen SC 1-1 (Harsányi 16., ill. Babinszky 45.)

 

A bajnokság állása:

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA