Véget ért a MAFC nagy sorozata

Megszakadt a MAFC győzelmi szériája a férfi kosárlabda NB I B Piros csoportjában, a listavezető újbudaiak Baján kaptak ki 14 ponttal. 

Baján szakadt meg a MAFC a hosszú, tavalyról átnyúló, 10 mérkőzéses győzelmi sorozata az NB I B-ben. Hencsey Tamás csapata mind a négy negyedet elveszítette a sokkal pontosabban dobó (főleg távolról) hazaiak ellen, akik végül több jó egyéni teljesítményt felvonultatva nyertek megérdemelten.

 

Mivel azonban a Nyíregyháza is kikapott Szigetszentmiklóson, továbbra is a MAFC vezeti a Piros csoport tabelláját. Folytatás március 14-én, szombaton a Salgótarján otthonában. 

 

Bajai Bácska FKE - MAFC 97-83 (22-20, 23-20, 22-17, 30-26)

 

A MAFC legjobb dobói: Tóth P. 28/15, Richmond 24/3, Bordács 12

 

Hencsey Tamás (MAFC): - Először is gratulálok a hazai csapatnak, abszolút megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Nagyon jól játszottak, jó ritmusban kosárlabdáztak. Ugyanakkor el kell mondjam nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de ma meg kell tegyem. Ez a játékvezetői hármas különösen az első félidőben nagyon magas lóról nézett a csapatomra, talán ezt így nem lehet. Ettől függetlenül a bajai csapat magabiztosan nyert. Nagyon rosszul dobtunk a hárompontosvonalon túlról. Nekünk dolgozni kell tovább, vannak problémáink és vannak sérültjeink. A munkában hiszek, dolgozni kell napról-napra és óráról-órára. Nagyon keményen és fókuszáltan, ennek meg lesz az eredménye.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA