Ünnepélyes díjátadó a Gabányiban: A Cső-Montage megkapta a futsal-aranyakat - fotók

A Gabányi Lászó Sportcsarnokban adták át a Cső-Montage - Magyar Futsal Akadémia felnőtt csapatának az NB II-es bajnoki címmel járó kupát és érmeket. Az U20-as gárda pedig NB I-es bronzérmét ünnepelhette a szurkolókkal. 

Áttörő sikerekkel ért véget a 2021/22-es futsalidény a XI. kerületiek számára: a Cső-Montage - Magyar Futsal Akadémia felnőtt csapata az NB II Nyugati csoportjában az arany-, a klub U20-as gárdája pedig az NB I-es bajnokság bronzérmét szerezte meg!

 

A felnőttek második ligás bajnoki címe egyúttal azt is jelenti, hogy jövőre ismét első osztályú futsalcsapatnak drukkolhatnak az újbudaiak, akik a június 16-i, hivatalos MLSZ kupa- és éremátadóra is szép számmal látogattak ki a kelenföldi klub bázisának számító Gabányi Lászó Sportcsarnokba. A fantasztikus sikerek értékét növeli, hogy szinte kizárólag saját nevelésű játékosokkal sikerült elérni. A díjátadón korosztályonként egy-egy labdával jutalmazták a klub legszorgalmasabb és legfiatalabb tagjait is.

 

Az érmek és a bajnoki serleg átadásában közreműködött Bakai-Nagy Zita sportért felelős alpolgármester is, Márkus Ákos klubelnök pedig köszönetét fejezte ki az önkormányzatnak, valamint Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft-nek az elmúlt években tanúsított támogató hozzáállásukért. (ujbuda.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA