Újbudai kosaras lett az egész NB I-es forduló legjobbja

A női kosárlabda NB I 5. fordulójának álomcsapatában három magyar játékos kapott helyet, köztük a forduló MVP-jének is megválasztott BEAC-centerrel, Barnai Judittal.

Ahogy arról beszámoltunk, a női NB I-es kosárlabda-bajnokság 5. fordulójában az ELTE-BEAC Újbuda bravúros teljesítménnyel 79-73-ra legyőzte a DVTK-t a Gabányi László Sportcsarnokban.

 

Az újbudai siker egyik fő leléteményese a korábbi válogatott center, a hosszú sérülésből visszatérő Barnai Judit volt, aki 18 pontja mellé 19 lepattanót is szerzett.

 

A vasárnapi bajnokin remekül célzó (7/11 dupla, 4/6 büntető) és négy szerzett labdával, egy gólpasszal, egy blokkal, valamint három kiharcolt faulttal záró magasember teljesítménye MVP-címet ért a kosárlabda-szövetségnél. Barnai lett az egész forduló legjobbja és így bekerült természetesen az 5. kör álomcsapatába is.

 

Női kosárlabda NB I, az 5. forduló legjobb ötöse:

 

Angyal Barbara (BKG-PRIMA Szigetszentmiklós), Petra Holesinska (VBW CEKK Cegléd), Chelsea Nelson (NKA Universitas PEAC), Kiss Virág (NKA Universitas PEAC), Barnai Judit (ELTE-BEAC Újbuda)

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA