Triatlon: Az újbudai vegyesváltó a harmadik legjobb az országban

Akárcsak tavaly, idén is bronzérmes lett a Bragmayer Zsanettet is soraiban tudó Team Újbuda triatlon vegyesváltója az országos bajnokságon.

A budaörsi csapat megvédte címét vasárnap a triatlon vegyes váltó országos bajnokságon Lengyeltótiban. A Bukovszki Tünde, Kiss Gergely, Horváth Karolina és Molnár Péter alkotta budaörsi négyes tavaly 1:51:01 órás időeredménnyel nyert, ezúttal 1:39:20 órával bizonyult a legjobbnak.

  

A hétközi vegyes váltó válogatón a férfiaknál győztes Bicsák Bence vezetésével az ob-n a pécsiek zártak másodikként, míg a nőknél egyéniben akkor legjobb Bragmayer Zsanettet soraiban tudó Team Újbuda – csakúgy, mint egy évvel ezelőtt – a harmadik helyen végzett.

  

- Jó látni, hogy a korosztályos válogatottjaink milyen kiváló formában vannak, még az olimpiai kvóta várományosaival felálló ellenfeleket is sikerült megelőzniük. Nagyon bízunk benne, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi a nemzetközi szezon egy részének megrendezését, mert ebből még nagyon szép eredmények is kisülhetnek – mondta Lipták Tamás, a magyar szövetség szakmai igazgatója az MTI-nek.

 

A végeredmény:

 

1. Budaörsi TK (Bukovszki Tünde, Kiss Gergely, Horváth Karolina, Molnár Péter) 1:39.20 óra

 

2. PSN Zrt. (Sárszegi Noémi, Bicsák Bence, Soós Fanni, Karai Botond) 1:41.48

 

3. Team Újbuda SE (Peszleg Dominika, Wágner Tamás, Bragmayer Zsanett, Mészáros Viktor) 1:42.48

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA