Továbbjutott az OSC

Az OSC döntetlent játszott a házigazda olasz Brescia csapatával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörének vasárnapi, harmadik fordulójában, ezzel továbbjutott.

FÉRFI VÍZILABDA, BAJNOKOK LIGÁJA
2. SELEJTEZŐKÖR, 2. FORDULÓ
F-CSOPORT (BRESCIA)

 
A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–AN BRESCIA (olasz) 11–11 (5–1, 2–3, 3–5, 1–2)
Brescia. V: Peris (horvát), Margeta (szlovén)

 
OSC: Bisztritsányi – Hegedüs G., Salamon F. 2, Gór-Nagy, Nikics 1, Bátori 4, Zalánki 3. Cs: Kovács Gábor, Seman, Drasko Brguljan 1, Nagy Á. Juhász Zs. Edző: Vincze Balázs

 
BRESCIA: Del Lungo – Manzi, Ch. Presciutti 3, Randjelovics, Paskovics 4, Rizzo 3, Muslim, Nora, N. Presciutti, Bertoli, Ubovics 1, Napolitan. Edző: Alessandro Bovo
Gól – emberelőnyből: 14/5, ill. 9/4
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. 1/1

Kiállítva (végleg cserével): Nikics (18. p.), Kovács Gábor (23. p.), Bátori (29. p.), Gór-Nagy (30. p.)

 

Az európai szövetség (LEN) honlapja szerint a magyar együttes az első negyedben már négy góllal is vezetett, a házigazdák azonban a negyedik felvonás – egyben a mérkőzés – vége előtt egy másodperccel egyenlítettek. Az OSC csapatából négy játékost – Szlobodan Nikicset, Kovács Gábort, Bátori Bencét és Gór-Nagy Miklóst – is cserével végleg kiállítottak.

 
MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Remekül kezdtünk, megint. A továbbjutásért harcoltunk, amihez pontot kellett szereznünk és remekül küzdött a csapat. A játékvezetők mindent megtettek azért, hogy a már biztos továbbjutó Brescia szempontjából jól végződjön a találkozó, fel tudjon zárkózni az olasz csapat. Nehéz csoportba kerültünk, így előzetesen is azt mondtam, inkább legyen meg a biztos továbbjutás, mint a csoportelsőség, hiszen a Kazany például bármelyik másik csoportban odaérhetett volna az első két helyre. Nem kaptunk ki a három meccsen és ez elég volt a továbbjutáshoz.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA