Tipsport Liga: A MAC második miskolci sikerével a rájátszás küszöbén

A MAC-Újbuda kétgólos hátrányból fordítva hosszabbítás után nyert a DVTK Jegesmedvék otthonában a szlovák jégkorongligában, így a rájátszásba jutásért zajló, három győzelemig tartó párharcban 2-0-ra vezet.

A MAC-Újbuda pénteken előnyt szerzett a magyar csapatok viadalában, a szlovák jégkorongligában, majd szombaton második győzelmét is feljegyzhette, nem is akármilyen körülmények között!

 

A második, ugyancsak miskolci felvonáson a DVTK Jegesmedvék Galanisz Nikandrosz és Ziga Pance góljával 2-0-ra vezettek az első harmad után.

 

A középső játékrészben szépített a MAC a bombaformában lévő kanadai támadó, Chris Langkow találatával, majd a harmadik harmadban Jesse Dudás egyenlített, így jöhetett a hosszabbítás.

 

Ahol Jared Brown kihasznált egy emberelőnyt, ezzel a MAC 3-2-re megnyerte a második mérkőzést, és közel került a playoff-ba jutáshoz is, hiszen 2-0-ra vezet két meccs után, ráadásul a harmadik találkozót a Tüskecsarnokban rendezik majd március 4-én, hétfőn (18:00).

 

DVTK Jegesmedvék – MAC-Újbuda 2-3 (2-0, 0-1, 0-1, 0-1) – hosszabbítás után

 

MAC: Bálizs, Pozsgai, Macaulay – Negrin, J. Dudás 1 (1) – Burt, Garát – Bugár, Vokla, Bodó (1), Langkow 1 (1), Orbán (1) – Dansereau (1), Brown 1 (1), Klempa – Terbócs, Majoross B., Pápa – Szigeti, Kreisz, Odnoga

 

Majoross Gergely (MAC):Megint laposabban kezdtük a csatát, ráadásul két furcsán pattogó korongból kerültünk hátrányba. Utána ötven percen keresztül bizonyítottuk, hogy gyorsak és képzettek vagyunk, és a személyiségjegyeink is kitűnőek! (Nemzeti Sport)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA