Tipsport Liga: 8 gólt lőtt és 6-ot is kapott a MAC

Egy győztes és két vesztes találkozón van túl a MAC-Újbuda a szlovák Extraligában. 

A november elején Kassán 8-4-es győzelmet arató MAC ezúttal hazai pályán hengerelt és 8-2-re verte meg az MHK 32 Liptovsky Mikulást. Az újbudaiak ezzel egyik közvetlen riválisukat ütötték ki.

 

MAC-Újbuda – MHK 32 Liptovsky Mikulás 8-2 (2-1, 5-1, 1-0)

 

Majoross Gergely (MAC-Újbuda): Az első harmadban egy öt-hat perces periódust leszámítva nem állított minket nagy kihívás elé az ellenfél, ez negatívum, az viszont pozitívum, hogy végigdolgoztuk a meccset, és amikor már két-három góllal vezettünk, akkor sem vettük le a lábunkat a gázpedálról. Egy ilyen meccsen nyilván több lehetőség jut a fiataloknak, örömteli, hogy többé-kevésbé éltek is vele. Minden pont fontos, különösen a közvetlen riválisoktól szerzettek, így ez kiemelt jelentőségű siker, amelyet ráadásul végig dominálva tudtunk abszolválni. (Nemzeti Sport)

 

A folytatás már nem alakult ilyen jól a MAC számára, hiszen előbb az élcsapatnak számító Nyitra otthonában kapott ki 6-2-re, majd Zsolnán szenvedett 4-2-es vereséget.

 

HK Nitra – MAC-Újbuda 6-2 (2-1, 2-0, 2-1)

 

MsHK DOXXbet Zilina – MAC-Újbuda 4-2 (1-0, 1-1, 2-1)

 

- Az volt a vereségünk oka, hogy nem voltunk elég erőszakosak szűk területeken, így nem tudtunk elég helyzetet kialakítani és most sajnos elég gólt sem lőni. Emellé társult az emberelőnyös helyzeteink gyenge kihasználása és ez megpecsételte a sorsunkat. Jobb volt az ellenfelünk, megérdemelten nyert a Zsolna - értékelt az utóbbi mérkőzést követően a MAC-Újbuda vezetőedzője.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA