Szétlövésben kapott ki a listavezető MAC

Idegenbeli csapat győzött a jégkorong MOL Liga pénteki játéknapján. A Brasov a listavezető MAC vendégeként nyert a Tüskecsarnokban.

MAC BUDAPEST–CORONA BRASOV (román) 0–1 – szétlövéssel (0–0, 0–0, 0–0, 0–0, 0–1)
Tüskecsarnok, 200 néző. V: Babic, Gangel, Bedő, Berger

 
MAC: BÁLIZS – Pozsgai, Escobedo – Mestyán, Ruikka – Vokla, Kovács B. Schmál, Lakatos Jubinville, Day Chief, Nagy K. – Terbócs, Nagy G., Somogyi – Keresztury, Kovács Cs., Könczei – Bödök, Tóth R., Roczanov. Vezetőedző: Majoross Gergely

 
BRASOV: TŐKE – Nagy I., Filip – Bíró O., Csíki – Nagy Cs., Imecs GLIGA 1, KLEMPA, Mihály Á. – Bíró G., Tranca, Molnár Zsolt – Balázs, Petres, Fodor – Péter Zs. Vezetőedző: Martin Lacroix
Kiállítások: 12, ill. 12 perc

 

MESTERMÉRLEG
Majoross Gergely: – Ezzel az egy ponttal nem lehetünk elégedettek. Jóval több helyzetünk volt, fel nem tudom fogni, hogy nem sikerült legalább egyet kihasználni a rendes játékidőben. Sajnos ez ma előfordult, de dolgozni fogunk rajta, hogy legközelebb élesebben, határozottabban viselkedjünk a kapu előtt.

 
Martin Lacroix: – A liga egyik legjobb csapatával játszottunk, nagyon kevés gólt engednek az ellenfeleknek, így én is egy kevés gólos mérkőzésre számítottam. Okosan játszottunk, türelmesen, ami hibát pedig elkövettünk, azt mind jóvá tette a kapusunk, aki elképesztő napot fogott ki. Büszke vagyok a játékosaimra, mindenki keményen megküzdött ezekért a pontokért.

 

forrás: nemzetisport.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA