Strandnyitás a Nyéki-uszodában és a Sport11-ben is

A Kondorosi úton és a Kánai úton is élvezhetik a vendégek a kinti fürdőzés adta élményeket. 

A Sport11-ben már május 14-tól, szombattól megnyitott a strandrész, azaz a Kánai úti létesítmény népszerű kinti élménymedencéje is használható az úszómedence mellett. A nyitvatartási idő hétköznap 07:00 és 20:00, hétvégén pedig 07:00 és 20:00 között. 

 

A Nyéki Imre Uszodában május 21-én, szombaton kezdődik a hivatalos strandszezon, akár már reggel 6-tól elérhetőek lesznek a szabadtéri szolgáltatások. A vendégek a 33-as szabadtéri medencét, a strandmedencét, a szabadtéri 25 méteres medencét és a jakuzzit is használhatják szombattól, a gyermekek számára pedig a pancsoló lesz elérhető. 

  

A strandrész ugyanúgy a hivatalos nyitvatartási időben lesz használható szombattól, mint a benti területek, azaz reggel 6:00 és este 20:00 között! A hivatalos nyári árlista is május 21-től lép érvénybe. Minden medence üzemel majd a Nyéki-uszodában, azonban arra külön felhívták a vendégek figyelmét, hogy az éjszakai hőmérséklet függvényében a medencék vízhőfoka - elsősorban a reggeli órákban - egyelőre eltérhet a megadott értéktől akár 4-5 Celsius fokkal is.
 
A nyári időszak új árlistái már megtekinthetőek a sport.ujbuda.hu honlapon, a "Létesítmények" menüpont alatt.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA