Sima győzelmekkel hangolt az OSC-Újbuda a rangadókra

A Pécs és az Eger sem okozott gondot Varga Dániel csapatának, amelyre először a Bajnokok Ligájában, majd az OB I-ben vár nagy feladat. 

Két negyedben is döntetlent tudott ugyan jàtszani a Pécs az OSC-vel, de végül 16-11-s, magabiztos újbudai siker született a Nyéki Imre Uszodában.

  

Genesys OSC Újbuda - PVSK-Mecsek Füszért 16-11 (5-2, 3-3, 3-3, 5-3)

  

Az OSC gólszerzői: Manhercz K. 4, Burián 3, Csacsovszky E., Tóth M. 2-2, Várnai, Salamon, Aranyi, Sziládi, Vigvári Vince

  

Az OB I listavezetőjére ezután az Eger várt idegenben, de ezt az akadályt még könnyedebben vette a Varga-csapat. Az OSC-Újbuda fölényesen, 17-7-re nyert a 21. fordulóban, a vendégcsapat legeredményesebb játékosa pedig a háromgólos Vigvári Vince volt, míg csapattársai közül hatan is dupláztak.

  

Tigra-ZF-Eger - Genesys OSC Újbuda 7-17 (1-6, 2-4, 3-4, 1-3)

  

Az OSC gólszerzői: Vigvári Vince 3, Csacsovszky E. 2, Várnai 2, Manhercz K. 2, Salamon 2, Tóth M. 2, Sziládi 2, Burián, Aranyi

  

A két magabiztos győzelemmel "hangoló" OSC-re két komoly megmérettetés is vár a napokban: február 22-én, kedden az olasz BL-címvédő Pro Recco milánói otthonában próbál bravúrt elérni a színmagyar pólócsapat, majd 26-án, szombaton a Vasas elleni idegenbeli bajnoki rangadó vár a XI. kerületi gárdára.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA