Papírforma OSC-siker

Az E. On férfibajnokság alapszakaszának záró fordulójában az A-Híd OSC a csoport hetedik helyezett Szentest fogadta a Nyéki Imre uszodában. Az OSC a papírformának megfelelően könnyedén legyőzte a vendég csapatot a szombati játéknapon.

A HÍD OSC-ÚJBUDA–METALCOM SZENTES 17–7 (5–1, 4–2, 3–1, 5–3)
Budapest, Nyéki uszoda, 150 néző. Vezette: Rubos K., Bene P.

 

OSC: Bisztritsányi – KOVÁCS GÁBOR 3, GÓR-NAGY 2, Nagy Á. 1, Szabó Balázs 1, Bátori, Drasko Brguljan 2. Csere: Barabás (kapus), Hegedüs G., SEMAN 3, Német T. 1, JUHÁSZ ZS. 2, Bundschuh 1, Zalánki 1. Edző: Vincze Balázs

 

SZENTES: György – Reuten, Werner 1, Kiss K. 1, TAKÁCS J. 2, Somogyi B. 1, Bocskay. Csere: Tóháti, Kókai 1, Van Mil 1, Tóth Gy., Pellei K. Edző: Pellei Csaba
Gól – emberelőnyből: 6/4, ill. 4/1
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. 1/1
Kipontozódott: Reuten (28. p.)

 

Az első gólt a hazai csapat szerezte, Nagy Ádám passzából Nikics volt eredményes. A negyedik percben a szentesi Kiss ellen fújtak büntetőt, Kovács Gábor értékesítette, ezzel már 2-0-ra vezetett az OSC. Nagy Ádám és Lukas Seman 4-0. Hátul jól működött a védelem, Bisztritsányi lehúzta a rolót,Seman kétszer szerzett labdát. A Szentes első gólját öt méteresből Kiss Kristóf lőtte. Emberelőnyből Zalánki talál be a szentesi kapuba 5-1 az első negyed vége.

 
A folytatásban is taroltak az újbudaiak, Lukas Seman és Kovács Gábor 3-3, Drasko Brguljan, Juhász Zsolt és Szlobodan Nikics 2-2 találatig jutott. A szentesieknél Takács János kétszer volt eredményes.


MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Szerintem a játékosaim megfelelően megtisztelték a Szentest, és ha nem is a legjobb tudásukat hozták, azért voltak olyan időszakok, amikor összeszedetten és koncentráltan játszottak. Hasznos mérkőzésen vagyunk túl.

 
Pellei Csaba: – Ennyi van bennünk. A centerünk, Vörös Viktor ugyan el van tiltva, de érdekes, hogy ennek ellenére centerben voltunk talán a legeredményesebbek. Reális az eredmény, nem egy súlycsoportban vagyunk az OSC-vel.

 

forrás: vizipolo.hu, MTI, nemzetisport.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA