Ott a tizedik: A MAFC állva hagyta a Budafokot a rangadón

Immáron tíz mérkőzés óta tart a MAFC győzelmi sorozata a férfi kosárlabda NB I B Piros csoportjában, a Budafok elleni rangadón az első félidőben remekeltek a listavezető újbudaiak.

Meggyőző, sőt, lehengerlő játékával tulajdonképpen az első félidőben eldöntötte a Budafok elleni rangadót a MAFC a Gabányi László Sportcsarnokban.

 

A második játékrészben valamelyest visszavett a tempóból, kemény védekezéséből és a pontosságából is Hencsey Tamás csapata , de egy percig sem forgott veszélyben az újabb győzelem megszerzése. Tóth Péter remekül dobta a büntetőket (100%) és a triplákat (67%) is, de 8 asszisztja is volt, miközben a kanadai Richmond sokadjára lett csapata legeredményesebb játékosa ( ezúttal 25 ponttal).

 

A 94-81-re diadalmaskodó MAFC továbbra is vezeti a tabellát, és a jövő héten, a Baja otthonában próbálja megtartani győzelmi szériáját.

 

MAFC - Budafok 94-81 (30-12, 32-23, 14-19, 18-23)

 

A MAFC legjobb dobói: Richmond 25/6, Tóth P. 22/12, Csapai 11/3

 

Hencsey Tamás (MAFC): - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, különösen az első félidei játékhoz, ebben az időszakban mind támadásban mind védekezésben szinte tökéletes produkciót mutattunk, ugyanakkor el kell beszélgetnem majd a csapattal hogy a játékot tisztelni kell illetve egymást is tisztelniük kell,nem lehet 30 pontos vezetésnél azt gondolni, hogy minden megoldódott és mindenki a saját dolgaival kezd el foglalkozni és nem ami a mérkőzésen a feladata a csapaton belül. Ebben mindenképpen fejlődnünk kell és addig amíg nem tudunk végig megfelelően koncentrálni ezekben a dolgokban én nem leszek teljes mértékben elégedett. Az ellenfélnek sok sikert kívánok a továbbiakban. (hunbasket.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA