Öt gólos győzelmet aratott az OSC

A PANNERGY-MVLC vendégeként nyert az OSC 5 góllal Miskolcon a férfi vízilabda-bajnokság középszakaszában, a szombati játéknap felsőházi találkozóján.

E.ON férfi ob I, középszakasz
felsőház, 5. forduló:
PANNERGY-MVLC–A-HÍD-OSC-ÚJBUDA 9–14 (2–4, 4–5, 2–2, 1–3)
Miskolc, 350 néző. V: Vogel G., Homonnai
 
MISKOLC: Csoma – Vadovics, BOWEN 2, Lukács D., JAKAB D. 2, MILICSICS, Halek 2. Csere: Kósik (kapus), MISICS 3, Szabó R., Szedmák, Lukács Á., Miklós. Edző: Sike József
 
OSC: Bisztritsányi – DRASKO BRGULJAN 3, BÁTORI, Nagy Á. 1, Kovács Gábor 1, SEMAN 3, Gór-Nagy. Csere: JUHÁSZ ZS. 4, Bundschuh, Nikics 1, Salamon F. 1, Szabó Balázs, Zalánki. Edző: Vincze Balázs

 

Gól – emberelőnyből: 16/4, ill. 10/3
Kipontozódott: Lukács D. (27. p.), Szabó B. (28. p.)
 
MESTERMÉRLEG
Sike József: – Jó mérkőzést játszottunk. Nyolc kilences állásnál felcsillant egy halovány remény, de megremegtünk, és ellenfelünk ezt kihasználta. Hibákat követtünk el ziccerhelyzetben, és rossz százalékkal használtuk ki az emberelőnyös szituációkat is. Gondok mutatkoztak a védekezésben, de tekintetünket már a Vasas elleni, jövő szombati mérkőzésre vetjük.
 
Vincze Balázs: – Először játszottunk Miskolcon bajnokit, és mondhatom, remek környezet és egy erősödő ellenfél fogadott bennünket. Az MVLC akár a nemzetközi kupaszereplést is kiharcolhatja, jól és átgondoltan építkezik. Éppen ezért örömteli, hogy csapatomban többen is kimagasló teljesítményt nyújtottak, végig kézben tartottuk az irányítást, de nagyon figyelni kellett, mert egy rövidzárlat sok kellemetlenséget okozhatott volna.
 
forrás: MTI, nemzetisport.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA