Öt góllal nyert az OSC a Vasas ellen

Az OSC magabiztosan nyert a Vasas ellen a férfi vízilabda ob I alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.

A-HÍD OSC ÚJBUDA–VASASPLAKET 16–11 (4–1, 5–2, 3–3, 4–5)
Nyéki Imre uszoda, 250 néző. V: Csanádi Zs., Petik A.

 
OSC: Bisztritsányi – Nikics 1, SALAMON F. 2, Gór-Nagy 1, KOVÁCS G. 3, BÁTORI 4, DRASKO BRGULJAN 2. Csere: Szabó B. 1, Seman 1, Juhász Zs., Bundschuh 1, Német T. Edző: Vincze Balázs

 
VASAS: Jónás – Takács B., BÓBIS M. 2, Mészáros Cs., Steinmetz Á. 1, KOOPMAN 3, Burián 1. Csere: Benz 1, BABAY Á. 3, Simon H., Hőna, Njegovan. Edző: Földi László
Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 9/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1
Kipontozódott: Hőna (28. p.)

 

Vincze Balázs csapata többször hat góllal is vezetett a mérkőzésen, a Vasas a végén fel tudott zárkózni kicsit, de így is öt góllal az OSC bizonyult jobbnak. Az angyalföldieket irányító Földi László elégedetten nyilatkozott, jó felkészülési meccsnek nevezte az összecsapást a következő forduló Szeged elleni bajnokija előtt.

 

MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Körülbelül ilyen meccsre számítottam. Örültem, hogy a második negyed közepétől viszonylag nyugodtabb mederben folytatódott a játék. Sajnálom, hogy a végjátékban a védekezésünk komolysága vagy koncentráltsága visszaesett, és öt gólt is kaptunk az utolsó negyedben.

 
Földi László: – Azt gondolom, próbáltunk becsülettel helyt állni. Sajnos hullámzó volt a teljesítményünk. Az OSC stabilan, az egész meccsen jól játszott, így nem volt ma kérdéses a mérkőzés kimenetele.

 
forrás: MTI, nemzetisport.hu, m4sport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA