OSC: Súlyos vereség a BL-ben, sima győzelem az OB I-ben

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában az OSC súlyos vereségbe szaladt bele idegenben. Néhány nappal később, a magyar bajnokságban viszont simán győzött.

Az OSC a francia Marseille otthonában elért 10-10-es döntetlennel rajtolt a BL-ben, míg az előző idényben második szerb Novi Beograd magabiztosan, 16-5-re nyert a Spandau Berlin otthonában.

 

A szerdai, kinti találkozón az OSC csak az első negyedben tudta tartani a lépést a szerb csapattal, amely a folytatásban előnyét folyamatosan növelve magabiztosan diadalmaskodott. Az OSC a harmadik fordulóban, első hazai meccsén december 14-én a Spandau Berlint fogadja.

 

Ebben a csoportban mindössze három továbbjutó helyért küzdenek a csapatok, ugyanis az előző idényben ezüstérmes Novi Beograd részvétele házigazdaként idén is biztosított a nyolcas döntőben. (MTI)

 

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája, B-csoport:

 

Novi Beograd – Genesys OSC-Újbuda 17-9 (3-3, 5-2, 3-1, 6-3)

 

OSC: Lévai – Angyal 2, MANHERCZ K. 2, Csacsovszky E. 1, Tóth M. 1, Salamon F., Burián 1

 

Cserék: Bisztritsányi (kapus), Várnai 1, Dala D. 1, Szűcs D., Bundschuh, Aranyi

 


  

Pár nappal később az OSC-nek már az OB I-ben volt jelenése és a papírformának megfelelően fölényesen, 9 góllal győzte le a Szentes együttesét. Csacsovszky 4, Angyal 3 góllal járult hozzá a sikerhez.

 

Az újbudaiak hat mérkőzés után 100 százalékos mérleggel vezetik a tabellát, megelőzve a szintén hibátlan Ferencvárost és Vasast.

 

E.ON Férfi OB I, 6. forduló:

  

Genesys-OSC-Újbuda – MetalCom-Szentes 16-7 (2-3, 4-1, 2-2, 8-1)

 

Az OSC gólszerzői: Csacsovszky E. 4, Angyal 3, Manhercz 2, Várnai, Salamon, Dala, Tóth M., Vigvári Vendel, Burián, Rázga

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA