OSC: Magabiztosan jutottak tovább a Magyar Kupában

Kialakult a legjobb nyolc mezőnye a BENU Férfi Magyar Kupa küzdelmeiben, az A-Híd OSC-Újbuda imponáló magabiztosággal nyerte meg a pécsi selejtezőcsoportot.

A Vad Lajos irányította A-Híd OSC-Újbuda magabiztosan, három gólzáporos győzelemmel a zsebében végzett a pécsi kvartett élén, megelőzve a második, szintén továbbjutó BVSC-t.

 

Az újbudai gárda az UVSE-t 24-3-ra, a BVSC-t 13-6-ra, míg a házigazda Pécset 14-9-re verte a hétvégén, így 100 százalékos mérleggel és 9 ponttal zárt az első helyen.

 

- Az első mérkőzés bemelegítésnek jó volt, a két csapat nem volt egy súlycsoportban, ugye az UVSE egy fiatalokból álló társaság. Úgy érzem, végig motiváltan hozzátettük azt a pluszt a mérkőzésen, amit kellett. A BVSC ellen a két Eurokupa-résztvevő csapat találkozott, nekünk annyiból volt fontos a mérkőzés, hogy eldöntsük a továbbjutás kérdését. Egy nagyon jó első periódust produkáltunk, 6-0-val kezdtünk és ezt az előnyt végig meg tudtuk tartani. A Pécs elleni találkozó érdekes volt, mi már továbbjutottunk, a hazaiak pedig már kiestek. Nem értettem a parton lévők felfogását, jól kezdtünk, de utána olyan dolgok történtek, amik számomra nem uszodába illő események voltak - összegezte a tornát Vad Lajos az OSC hivatalos Facebook-oldalának.

 

Férfi vízilabda Magyar Kupa, selejtezők:

 

A-Híd-OSC-Újbuda – UVSE 24-3 (5-1, 4-0, 6-2, 9-0)

 

G: Manhercz K. 5, Tóth M. 4, Burián, Ubovics 3-3, Hárai, Kovács Gergő, Salamon F. 2-2, Erdélyi, Seman, Randjelovics, ill. Korbács, Seeler, Dala D.

 

A-Híd-OSC-Újbuda – BVSC 13-6 (3-0, 4-3, 3-2, 3-1)

 

G: Hárai 3, Randjelovics 3, Erdélyi 2, Kovács G., Manhercz, Seman, Brguljan, Ubovics, ill. Várnai 2, Szabó B., Czigány, Török, Pásztor

 

A-Híd-OSC-Újbuda – PVSK-Mecsek Füszért 14-9 (3-3, 4-1, 3-3, 4-2)

 

G: Hárai 3, Bundschuh, Kovács Gergő, Manhercz K., Seman 2–2, Drasko Brguljan, Ubovics, Randjelovics, ill. Chilkó 2, Jakab, Krizsán, Zerinváry, Sebestyén B., Opacak, Rakonjac, Mijics

 

Az A-csoport végeredménye: 1. OSC 9, 2. BVSC 6, 3. PVSK 3, 4. UVSE 0

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA