OSC: Bravúros BL-pont és győztes fővárosi rangadó

A Genesys OSC-Újbuda 10-10-es döntetlent játszott a CN Marseille otthonában, a vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyitófordulójában. Néhány nappal később aztán a BVSC otthonában diadalmaskodott az újbudai együttes.

A magyar bajnoki ezüstérmes OSC – amely selejtezőből indulva harcolta ki szereplését a főtáblán – hullámzó, izgalmas befejezést hozó mérkőzést játszott francia riválisával. Varga Dániel együttese a második negyedben már három góllal is vezetett, a házigazdák azonban fordítottak és a záró nyolc percet kétgólos előnyben kezdték meg.

 

Az újbudaiak ugyanakkor 44 másodperccel a vége előtt újra a saját javukra alakították az állást, a Marseille azonban nyolc másodperccel a vége előtt egy emberelőnyös góllal pontot mentett.

 

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló, B-csoport:

 

CN Marseille - Genesys OSC-Újbuda 10-10 (2-3, 4-2, 1-0, 3-5)

 

Az OSC gólszerzői: Tóth M., Salamon 3-3, Vigvári Vi., Angyal, Burián, Csacsovszky 1-1

 


 

A hétvégén aztán Könnyed játékkal, nyolc góllal nyert az OSC a BVSC vendégeként az OB I-ben.

 

A Szőnyi úti összecsapáson a hazaiak már a nagyszünetig négygólos hátrányba kerültek (7–11), s a folytatásban is az OSC dominált, amely végül 20–12-re verte a vasutascsapatot. Sikerével az OSC megtartotta hibátlan mérlegét, ötödik bajnokiján is diadalmaskodva - számolt be az MTI.

 

E.ON OB I, 5. forduló:

 

BVSC-Zugló – A-Híd OSC Újbuda 11-20 (4-6, 3-5, 3-4, 1-5)

 

Az OSC gólszerzői: Vigvári Vi. 4, Csacsovszky E. 4, Angyal 3, Burián 2, Manhercz K. 2, Dala D. 2, Tóth M., Várnai, Aranyi

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA