Óriási győzelem

Két mérkőzést játszani egyetlen nap alatt a vízilabda Bajnokok Ligájában alapvetően nem könnyű feladat, az OSC játékosainak azonban nem kellett erőnléti problémáktól tartaniuk, hiszen egyrészt a péntek délelőtti – előzetesen nehezebbnek várt –, Terrassa elleni találkozó sem okozott problémát, másrészt az esti, a házigazda Banja Luka elleni „összecsapás” edzésnek is csak nagy jóindulattal minősíthető.

A lelkes házigazda Banja Luka nem tudott sok gondot okozni a lelkes újbudai csapatnak, amely 30–2-es gázolással gyakorlatilag a BL-selejtező második körében érezheti magát. Bár matematikailag lehetséges, valójában nehezen képzelhető el olyan forgatókönyv, hogy az OSC ne végezzen a csoport továbbjutást érő első vagy második helyén. A szombati pihenőnap után vasárnap a legerősebbnek tartott rivális, az orosz Kazany ellen zárják a magyarok a tornát.
 
FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA SELEJTEZŐTORNA, BANJA LUKA
A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–Banja Luka (bosnyák) 30–2 (11–1, 3–0, 10–0, 6–1)
Banja Luka. V: Radu (román), Colombo (olasz)
 
OSC: Barabás – Salamon 3, Hegedüs 3, Bundschuh 1, Seman 4, Tóth M. 2, Kolozsi 2
Csere: Bisztritsányi – Drasko Brguljan 1, Randjelovics 1, Erdélyi 7, Juhász 1,
Ubovics 5
Edző: Petik Attila
 
BANJA LUKA: Milovanovics, D. Sztevandics – Amidzsics, Babics, Jolics, Poljak, Djukics 1, Kecman, Sobics, Maletics, Sz. Sztevandics 1, Dmitrasinovics, Vujkovics
Edző: Szlobodan Grabovac
Gól – emberelőnyből: 3/2, ill. 2/0
 
MESTERMÉRLEG
Petik Attila: – Érdemi értékelést nem lehet adni erről a mérkőzésről, igazából edzésnek volt jó, sérülés sem történt szerencsére. Minden játékos próbált hozzátenni valamit, szép gólokat lőttünk. Szombaton edzünk egyet, majd megnézzük a Kazany meccsét, vasárnap pedig az oroszok ellen zárjuk a selejtezőt.
 
forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA