Női NB I: Tovább vár első győzelmére a Kelen SC - videó

Hatodik mérkőzésén is kikapott a Kelen SC női NB I-es labdarúgó-csapata, az Astra 5-0-ra győzött a két csapat üllői bajnokiján.

A találkozó az első félidőben eldőlt, a hazaiak a 35. percig háromszor is a kapuba találtak, majd a második félidő végén, Sipos Lilla révén még kétszer eredményesek voltak.

 

A Kelen hajtott, igyekezett és voltak lehetőségei is a gólszerzésre, de egyelőre tovább kell várniuk első pontjukra, pontjaikra az újbudai lányoknak.

 

Simple Női Liga, 6. forduló:

 

Astra - Kelen SC 5-0

 

Kelen: Erős E. - Ács K., Daniela V., Dr.Tatai K., Haraszti F. (Nyéki A.) - Tagyi V. (Bernhardt B.), Árvay H., Kókány R. (Horváth L.) - Zágonyi B. (Barkóczi B.), Geovana A. (Tarpataki N.), Telek-Sümegi É.

 

Könczey Zsolt (Kelen SC, vezetőedző): - Kezdenek belejönni a lányok, még ha ez az eredményen még nem is látszódik. Rögzített szituációkból kaptunk gólokat, rutinosabbnak kell lennünk. A második félidőben jól játszottunk, és végre sokkal többet lőttünk kapura, mint idáig. A gól hiányzik egyelőre, de jönni fog csak türelem kell. Örülök, hogy 5 főt tudtam cserélni, megérdemik a lányok a játékot. Megyünk tovább, és azért dolgozunk, hogy a győzelem is jöjjön, ami igazán erőt adhat. (Kelen SC, Facebook)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA