Női NB I: A Kelen SC fontos győzelemmel búcsúzott egyelőre a bajnokságtól

A Kelen SC Zöld csapata a soroksári Szamosi Mihály Sporttelepen fogadta egyelőre hivatalosan is utolsó bajnokiján a Győrt és 2-1-s győzelmet aratott a Simple Női Liga NB I-ben.

A Kelen SC a női NB I-ben szereplő Zöld csapata zártkapus találkozón verte 2-1-re az ETO FC Győrt, ezzel nem csak a második győzelmét szerezte meg az élvonalban, de el is lépett az utolsó, 8. pozícióból.

 

Az összességében kiegyenlített találkozón végül a jobb helyzetkihasználás döntött Könczey Zsolt csapata javára. 

 

A győzelem egyszersmind a bajnokság eddigi lezárását is jelentette, hiszen hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége bejelentette, hogy - a hatóságok döntésével összhangban - azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig. Így a női NB I küzdelmei is szünetelnek egyelőre. 

Könczey Zsolt (Kelen SC): - Mindig élmény Soroksáron játszani, hiszen a körülmények egyedülállóak, ahogy a helyi emberek is! Nagyon fegyelmezettek voltak a lányok, ráadásul az egyéni teljesítmények is nagyon rendben voltak. Az első félidőben elég jó meccs volt, mindkét oldalt helyzetekkel, de igazságos döntetlennel. A második félidőben az ellenfelünk jobban kezdte a mérkőzést, majd átvettük az irányítást. A gólhoz szerencse kellett, de annak van szerencséje, aki tesz érte! Azon fogunk dolgozni, hogy a sok helyzetünket tudjuk értékesíteni, mert végre oda jutottunk, hogy volt rendesen helyzetünk! Nagyon büszke vagyok a lányokra, ezért is dolgoztunk idáig, és nagyon remélem, hogy ez a teljesítmény fogja a csapatot innentől jellemezni! (facebook.com/kelenscwomen)

 

Kelen SC - Győri ETO 2-1 (Telek-Sümegi 20., Kókány 57., ill. Kovács L. 27.)

 

A Kelen SC meccskerete: Ács K., Alexis R., Árvay H., Barkóczi B., dr.Tatai K., Erős E., Gyenes A., Horváth L., Horváth Zs., Kalotai R., Kovács Sz., Kókány R., Stacey P., Tagyi V., Tatai O., Trampler K., Sümegi É., Balázs E.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA