Női labdarúgás: Öt góllal lépett fel a dobogóra a Kelen SC az NB II-ben

5-2-re győzött a BVSC-Zugló Tatai úti otthonában a Kelen SC NB II-es női labdarúgó-csapata, amely ezzel a harmadik helyen áll a Nyugati csoportban. 

Kerekes Krisztina góljával már a 8. percben vezetést szerzett a Kelen SC Zöld csapata vasárnap, majd a második félidőben, 2-1 után valósággal faképnél hagyta zuglói ellenfelét. Bernhardt Bernadett két perc alatt szerzett két találatával járult hozzá a hajrában a végül 5-2-s sikerhez. 

A Kelen 14. meccsén aratott 10. győzelmével fellépett a dobogó harmadik fokára, lemaradása öt, illetve négy pont a Szekszárd és a MOL Fehérvár mögött. 

 

Major Csongor (a Kelen SC erőnléti és kapusedzője): - Gratulálok a lányoknak és az ellenfélnek is, sokáig állták a sarat, a kapusuk remek napot fogott ki! Veszélyt is tudtak jelenteni a kapunkra, főleg előre ívelt labdákból, de két ügyes támadójuk is sikeresen bontotta a védekezésünket néhány alkalommal! A mi csapatunk játéka a 90 percből kb. 20 percig volt látványos és szerencsére eredményes is! A maradék 70 percben akartunk, brusztoltunk, de néha görcsösen és túl gyorsan akartunk az ellenfél kapuja elé kerülni! Összességében szereztünk pár parádés gólt, volt élményszámba menő támadásunk, rengeteg elpuskázott helyzet, és a végén egy magabiztos győzelem! Mindenki mindent megtett a pályán a sikerért, a következő héten sem ígérünk kevesebbet, és megharcolunk a 3 pontért!

 

Női Labdarúgó NB II, Nyugati csoport, 16. forduló:

 

BVSC-Zugló - Kelen SC 2-5 (Molnár R. 55., 88., ill. Kerekes 8., Bor Cs. 51., Barkóczi 72., Bernhardt 86., 88.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA