Női kosárlabda: Verekedős meccset veszített el a BEAC az NB I-ben

Nem sikerült visszavágni a Vasasnak az ősszel a Gabányiban elszenvedett bajnoki vereségért.

Pedig jól kezdett a BEAC Pasaréten, párpontos előnyt is kiharcolt magának. Majd a Vasas vette át az irányítást és elhúztak a hazaiak 15-10-re, de gyorsan sikerült rendeznie a sorokat az újbudai csapatnak, amely visszavette, sőt, meg is szilárdította a vezetését, így 26-19-es vendégelőnnyel ért véget az első negyed.

 

A Vasas azonban csapatkapitánya és irányítója, Papp Dia vezetésével megint fordított és egyre inkább elhúzott ellenfelétől a második negyedben. Bár Angyal, Green és Vojtulek is szépen termelte a pontokat a BEAC oldalán, a kevesebb hibával kosarazó házigazda végül nem hagyta az utolsó percekre a döntést, és végül 12 pontos győzelmet aratott a fővárosi rangadón.

 

És mivel közben a TFSE-MTK hazai pályán meglepetésre legyőzte a Szekszárdot, nagyon élessé vált a harc a még rájátszást érő helyekért a jelenleg a 6. pozíciót elfoglaló BEAC számára is.

 

Mészárosné Kovács Andrea (BEAC):Tudtuk, hogy a mai találkozó egy verekedős mérkőzés lesz, és mivel ez nem a mi stílusunk, nem tudtunk jól kijönni belőle. Nem tudtuk eladni azokat a faultokat, amik véleményem szerint megillettek volna minket. Ettől függetlenül a 19 támadólepattanó, amit ellenfelünk leszedett, illetve a 20 eladott labda megbélyegezte a sorsunkat. Mindezek ellenére meccsbe tudtunk maradni és ha nincs az a két öt perces fegyelmezetlen időszak támadásban, máshogy is alakulhatott volna az eredmény. Sérültjeink és egyéb problémáink is vannak, de amit tudunk, igyekszünk megoldani. (Forrás: beac.hu)

 

VASAS AKADÉMIA - E.ON ELTE BEAC 81-69 (19-26, 25-11, 15-13, 22-19)

 

BEAC: Radócz 7, Angyal 20/3, Vojtulek 18/3, Green 18/6, Milkovics -

 

Cserék: Benke -, Orosz -, Zsámár -, Katona -, Koch -, Juhász 6

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA