NB I: A 93. percben jött össze a Kelen SC első győzelme - videó

A Kelen SC női NB I-es csapata 3-2-re győzött az ETO FC Győr ellen Csepelen, így megelőzte a tabellán az immáron egyedüliként nyeretlen és sereghajtó ellenfelét.

Az eddig pont nélkül sereghajtó kelenföldiek győztes gólját a brazil Geovana szerezte a 93. percben.

 

A Kelen SC sikerének értékét növeli, hogy a találkozó előtt kiderült, hogy koronavírus-fertőzés miatt elsőszámú kapusára, Erős Evelinre nem számíthat a gárda, így egy mezőnyjátékos, Horváth Luca állt kényszerből a kapuba Csepelen.

 

A Győr kispadján pedig ezen a mérkőzésen debütált a héten kinevezett 30 esztendős vezetőedző, Tóth Alexandra.

 

Könczey Zsolt (Kelen SC): - A héten is kiválóan edzettek a lányok, de talán most még jobban láttam a szemekben a győzni akarást. Aztán jött a vírus, ami idáig került minket és most 4 játékosunkkal ki is babrált, de szerencsére mindenki tünetmentes. A nagy keret ezért is hasznos, hiszen így is magabiztosan tudtunk pályára lépni, küzdöttek egymásért a lányok. Az első félidőben remekül játszottunk, de a helyzeteinket nem mindig tudtuk gólra váltani. A második félidő inkább a küzdésről szólt, és a végén szerencsénk volt, amiért meg is dolgoztunk. Nagyon örülök, kellett a lányok lelkének ez a siker. Köszönöm a labdaszedő UP játékosoknak a segítséget, illetve mindenkinek köszönöm aki támogat bennünket!

 

Simple Női Liga, 7. forduló:

 

Kelen SC - Győri ETO 3-2 (Telek-Sümegi 14., Zágonyi 61., Geovana 90+3., ill. Tillinger 55., Vida 88.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA