Megvan a második MAC-siker a Tipsport Ligában - videó

A MAC-Újbuda három góllal legyőzte hazai pályán a szlovák junior- (U20-as) válogatottat csütörtökön a szlovák jégkorongliga alapszakaszában.

Az újbudaiaknak a 12. mérkőzésükön ez volt a második győzelmük, és már 9 pontjuk van, míg a vesztes vendégcsapat a 11. összecsapását követően is pont nélkül áll.

 

A szlovák U20-as válogatott a junior-vb-re való való felkészülés céljával vesz részt a bajnokságban, nem is játssza végig a teljes szezont, de a kiírás értelmében, a helyezésétől függetlenül nem eshet ki. A liga 12 együttese egymással ötször, a szlovák juniorokkal azonban csak egyszer mérkőzik meg az alapszakaszban. 

 

Majoross Gergely vezetőedző értékelése a mérkőzésről: "Párszor már voltunk olyan helyzetben, hogy a mezőny második feléhez tartozó csapat ellen játszottunk és nemhogy nyerni nem sikerült, de valahogy úgy játszani sem ahogy szerettünk volna. Ezt a fajta rossz sorozatot sikerült tegnap megszakítani, ahol a játékunk is rendben volt, ahogy belementünk a mérkőzésbe az is rendben volt és a végkimenetele is rendben volt. Mindenképpen örülök, mert ez azt jelenti, hogy tanultunk az eddigiekből és bízom benne, hogy ez a győzelem itt a rosszabb sorozat végén lökést ad nekünk a továbbiakra." (facebook.com/MACBudapestfelnott)

 

MAC-Újbuda – HK Orange 20 (Szlovákia U20) 5-2 (3-0, 1-1, 1-1)

 

A mérkőzés teljes felvétele az alábbi videón látható!

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA