Meglepő vereség

A BVSC az első negyedben háromgólos hátrányban volt, mégis fordítani tudott és 12-11-re legyőzte az OSC együttesét, a férfi vízilabda OB I. középszakaszának március 29-i játéknapján.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
Középszakasz, felsőház, 7. forduló

 

MKB-Euroleasing-BVSC–A-Híd-OSC-Újbuda 12–11 (2–5, 3–3, 4–1, 3–2)

Gólszerzők: Czigány 3, Szabó Bence 2, Török 2, Létay 2, Ambrus 1, Szabó Bendegúz 1, Pásztor 1 ill. Német 3, Salamon 3, Gór Nagy 2, Kovács 1, Seman 1, Brguljan 1
 
A forduló legnagyobb meglepetését produkálta a BVSC, aki az OSC ellen gyűjtötte be a három egységet. A szőnyi útiak kétszer is négyperces előnybe kerültek Drasko Brguljan és Slobodan Nikic kiállításával, mely fordulópontot hozott a mérkőzésen és többek között ennek is köszönhetően nyertek 12-11-re. A meccs hangulatáról sok mindent elmond az újbudaiak ellen ítélt 4 büntető, Bátori cserés kiállítása és a már említett két 4 perces kiállítás.
 

MESTERMÉRLEG
Szűcs Levente, a BVSC vezetőedzője: - Úgy érzem kijárt nekünk már egy igazi meglepetés eredmény. Próbáltam elhitetni a fiúkkal, hogy ez az a nap, de az elején letarolt minket az OSC. Aztán mivel taktikailag nem lehetett igazán mit beletenni 1- 5-nél, hergelni kezdtem a csapatot és szépen lassan megérkeztünk a meccsbe. Valószínűleg a hatalmas lelkesedésünkkel piszkáltuk fel az ellenfelet, akik egyre durvábban játszottak és ezúton is külön köszönet a bíróknak és az ellenőrnek, hogy nem hagyták elmenni a meccset addig, hogy játékosok sérüljenek meg. Csodálatos volt a hangulat, a közönség is velünk élt, a mi oldalunkat nézve 5 évente van ilyen meccs, úgyhogy csak hab a tortán, hogy még a 3 pontot is megszereztük. Röviden: parázs meccs, parázs hangulat és győzelem, nem is kívánhattunk ma többet. Sajnos túl sok időnk nincs örülni, mert szombaton meg kell vernünk a Vasast, ami legalább ilyen nehéz feladat lesz. Természetesen gratulálok a fiúknak és köszönjük szépen a hihetetlen szurkolást.

 
Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője: – Szokásunkhoz híven az elején elhúztunk, aztán… Gratulálok a BVSC-nek, többet nem kívánok mondani.
 
forrás: bvscvizilabda.hu, vizipolo.hu, MTI, nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA