Megint a hosszabbításban kapott ki a MAC a címvédő Fraditól - videó

Hosszabbítás után, 3-0-s hátrányból fordítva győzött az Erste Ligában a bajnoki címvédő Ferencváros a MAC HKB Újbuda otthonában.

A Dunaújváros elleni bajnokihoz hasonlóan megint rögtön a meccs elején vezetést szerzett a MAC, Terbócs István már a 15. másodpercben, egy szép szóló végén talált be. A 16. percben Brance Orbán egy hatalmas kapáslövéssel növelte az újbudaiak előnyét, hogy aztán az első harmad végén Sofron 3-0-ra alakítsa az állást.

 

A második játékrész harmadik percében a ferencvárosi Nagy Gergő egy ajtó-ablak ziccer kihasználásával csökkentette a hazai fórt, majd újab bő tíz perc elteltével Hodgman közeli fonákjával egy gólra zárkózott fel a Fradi. Két perccel később Sofron szerezte meg második gólját a meccsen, így megint kettővel ment a MAC HKB Újbuda, ám nem sokkal ezután Nagy Gergő is duplázott a másik oldalon (4-3).

 

A harmadik harmadban aztán villámgyorsan megfordította az állást a zöld-fehér csapat: előbb Tóth Richárd, majd egy perc múlva Kulmala is betalált közelről. Erre azonban volt még válasza a Kangyal-csapatnak: Kreisz lőtt gólt higgadtan, a kapust is kicselezve.

 

5-5 után jöhetett a hosszabbítás, ami a két csapat szeptemberi találkozójához hasonlóan megint a Fradinak sikerült jobban. Két és fél perccel a vége előtt Ellerby jegyezte a mindent eldöntő találatot. 

 

MAC HKB Újbuda - FTC-Telekom 5-6 (3-0, 1-3, 1-2, 0-1) - hosszabbítás után

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA