Magabiztosan nyerte az OSC a zártkapus vízilabda-rangadót

15-9-re győzött az A-Híd OSC-Újbuda az Eger ellen, a két csapat péntekre halasztott és a koronavírus-járvány miatt zártkapus vízilabda-mérkőzésen, a Nyéki Imre Uszodában.

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány és az országos veszélyhelyzet miatt meghozott intézkedések következtében az A-Híd OSC-Újbuda nézők nélkül fogadta az Egert a férfi vízilabda OB I alapszakaszából elhalasztott rangadón, a Nyéki Imre Uszodában. Az újbudai klub egyébként élő, videós közvetítéssel igyekezett pótolni a meccsélményt a szurkolóknál.

 

A találkozó egészen 4-4-ig szoros csatát hozott, innentől kezdve azonban fokozatosan lépett el ellenfelétől az OSC. Az első negyed végén 6-4-re, majd 9-4-re is vezetett a hazai csapat, amelyben remek estét fogott ki az Európa-bajnok és végül 4 gólig jutó - egyébként egri születésű - Erdélyi Balázs.  

 

A hevesiek a harmadik harmadban picit tudtak faragni a hátrányukból, de az utolsó játékrész megint az újbudaiaké lett, akik a végén két Ubovic-góllal tették magabiztossá 15-9-es győzelmüket. Amellyel eldőlt, hogy az OSC mind a 14 alapszakaszbeli mérkőzését megnyerte a B-csoportban. 

 

A-Híd OSC-Újbuda - ZF-Eger 15-9 (6-4, 4-1, 2-3, 3-1)

 

Az OSC gólszerzői: Erdélyi 4, D. Brguljan 3, Hárai 2, Ubovic 2, Burián 1, Manhercz 1, Prlainovic 1, Randelovic 1

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA