MAFC: Győzelemmel, az 5. helyen zárták a kosárlabda-idényt

Kettős győzelemmel szerezte meg az 5. helyet a MAFC a férfi kosárlabda NB I B Piros csoportjában.

Egy végletekig kiélezett találkozón egy remek, dudaszós Lakits András-tripla (Videó itt!) zárta le a BKG Prima Akadémia elleni párharcot a Gabányi László Sportcsarnokban. Ezzel aratott 92-89-es győzelmet a MAFC és nyerte meg 2-0-ra a helyosztót a férfi kosárlabda NB I B Piros csoportjában, ahol így az 5. helyen zárt Garai Péter csapata.

  

Az újbudai gárdának egy hosszú, fárasztó, hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel egyaránt tarkított idény végén sikerült - színmagyar csapattal - az ötödik helyre odaérnie.

  

Garai Péter: - Köszönöm az egész éves munkáját a csapatnak. Ez az év így sikerült. Ötödikek lettünk. Azt gondolom, hogy körülbelül a helyünkön vagyunk. Lehettünk volna előrébb még esetleg. Sok hibát követtünk el az egész évben - magam is -, rossz döntéseket hoztunk, de örülök, hogy egy ilyen pozitív élménnyel tudtuk lezárni az évet. Köszönöm az összes munkatársamnak a munkát, aki segített. Gratulálok a csapatnak az éves teljesítményéhez és jövőre megpróbálunk egy még jobb eredményt elérni, akár sokkal-sokkal jobb eredményt is. (facebook.com/mafcbasket)

  

MAFC – BKG Príma Akadémia 92-89 (25-22, 21-23, 27-22, 19-22)

  

MAFC: Csapai 22/6, Lakits 17/9, Tóth P. 15/6, Misek 13/3, Bordács 10, Polgárdy 9/9, Komma 6, Pfandler -, Herló -, Biber -, Bősze -.

  

A párharc végeredménye: 2-0 (192-180) a MAFC-nak.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA