MAC: Zsinórban két győzelem után két fájó vereség a Tipsport Ligában

Egy nagy győzelem és két vereség a magyar bajnoki címvédő MAC-Újbuda heti mérlege a szlovák jégkorongligában. 

A MAC Újbuda egymást követő második mérkőzését nyerte meg a szlovák jégkorongliga alapszakaszában, miután szerdán 5-2-re diadalmaskodott a Dukla Trencín gárdája felett.

 

Az újbudai alakulat Kontinentális Kupa-szereplése előtt a HK Poprad csapatát múlta felül, ugyancsak saját közönsége előtt. A szlovák együttes négy győztes találkozó után kapott ki újra.

 

MAC-Újbuda - Dukla Trencín 5-2 (3-0, 0-1, 2-1)

 

Pénteken és vasárnap aztán már nem folytatódott tovább a sikersorozat, az újbudaiak 4-2-es, illetve 8-2-es vereséget szenvedtek a Liptovsky Mikulás, majd a HK Nitra együttesétől. 

 

- Eléggé átlagos teljesítményt nyújtottunk mindenben. Egy ideig nem voltunk rosszak, azán voltak periódusok, amikor egészen borzalmasak, de az látszik, hogy az átlagos teljesítmény önmagában nem elég semmire ebben a ligában, pláne egy ilyen erős csapat ellen. Nem igazán tudzunk versenyben lenni velük. Van pár hiányzónk, ami tovább nehezíti a helyzetet, de az biztos, hogy nekünk sokkal jobbnak kell lennünk magunkhoz képest ebben a bajnokságban ahhoz, hogy bármi esélyünk legyen nyerniértékelt az utóbbi találkozót követően Majoross Gergely vezetőedző.

 

Liptovsky Mikulás - MAC-Újbuda 4-1 (2-0, 0-1, 2-0)
MAC Újbuda - HK Nitra 2-8 (0-2, 1-3, 1-3)

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA