MAC: A négyes döntő küszöbén a kupában, szoros vereségek a Tipsport Ligában

Magabiztos, háromgólos győzelemmel kezdte meg a MAC Újbuda az idei Magyar Kupa-szereplését Debrecenben. A Tipsport Ligában, Besztercebányán és a Zólyom ellen is csak egy góllal kaptak ki az újbudaiak.

Öt MAC-gól a debreceni kupameccsen

 

Hamar megszerezte a vezetést a MAC Debrecenben, Sofron már a 3. perc legelején betalált Terbócs és Stretch asszisztjából. A második játékrészben Tomás Klempa kétszer is eredményes volt, majd a harmad utolsó percében Essery révén szépített a DEAC (1-3).

 

Az utolsó játékrész gyors gólváltással kezdődött, előbb Sofron lőtte be második gólját a kupameccsen - CJ Stretch ekkor már a harmadik gólpasszát jegyezhette -, majd két perccel később, a hazaiaktól Berta Ákos is feliratkozott a góllövők közé. A végén a felnőttek között először eredményes Schlekmann Márk lőtte az utolsó gólt, bebiztosítva a magabiztos MAC-győzelmet, amivel a "Macik" a négyes döntő küszöbére léptek (2-5).

 

DEAC - MAC-Újbuda 2-5 (0-1, 1-2, 1-2)

 

Gólszerzők: Essery 40., Berta 46., ill. Sofron 3., 44., Klempa 28., 36., Schlekmann 59.


 

Tipsport Liga: Kevés hiányzott - kétszer is

 

A Tipsport Ligában két élcsapat ellen folytatta szereplését a MAC, és az egyaránt a dobogós helyekért csatázó Besztercebánya (Banská Bystrica) és Zólyom ellen is szoros meccset játszott Majoross Gergely csapata. Mindkét találkozó 4-3-as vereséggel ért véget. 

 

HC '05 iClinic Banska Bystrica - MAC Újbuda 4-3 (0-1, 4-2, 0-0)
 
MAC Újbuda - HKM Zvolen 3-4 (2-3, 0-1, 1-0)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA