Könnyed kiütéssel kezdett az OSC

A portugál Portuense elleni fölényes, 22–3-as győzelemmel kezdte meg a Bajnokok Ligája-selejtezőt az A-HÍD-OSC-Újbuda szeptember 14-én, csütörtökön.

Első hivatalos tétmérkőzésére nem is kívánhatott volna magának könnyebb ellenfelet Petik Attila. Egyre-másra potyogtak a gólok, s legfeljebb abból lehetett sportot űzni, ki hány találattal zár, illetve sikerül-e lenullázni a Portuensét. Utóbbi nem jött össze, hármat is kapott az OSC az utolsó negyedben, de a 22 szerzett góllal szemben ez bocsánatos kiengedés.
 
FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
A-HÍD-OSC-Újbuda–CF PORTUENSE 22–3 (5–0, 4–0, 4–0, 9–3)
Banja Luka. V: Abramovics (montenegrói), Colombo (olasz)

 
OSC: Bisztritsányi – Salamon, Erdélyi 4, Bundschuh 1, Ubovics 4, Brguljan 3, Kolozsi, Barabás, Tóth 3, Hegedüs 1, Seman 4, Juhász 2
Edző: Petik Attila


PORTUENSE: Alves, Gomes – Lopes, Santos, Zanatto 1, Paraty, Sousa 1, Marques, Leite, Cardoso, Silveira, Brandao, Sobetchi 1
Edző: Alfonso Merino
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 7/0
Gól – ötméteresből: –, –

 
MESTERMÉRLEG
Petik Attila: – Kellemes bemutatkozó mérkőzés volt ez mind a csapatnak, mind nekem, edzőmeccsnek illett be a Terrassa elleni, igazán fontos találkozó előtt. Minden negyednek megvolt a maga kis feladata, és az sem baj, hogy szép öt nullás sorozat után az utolsó nyolc percben három gólt kaptunk, hiszen nyugodtan belőhettük a pályát, megszokhattuk az uszodát.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA