Kiütéssel hangolt az OSC a Fradi elleni rangadóra

Az E.ON férfi vízilabda-bajnokság középszakaszának harmadik fordulójában magabiztosan győzött az OSC a BVSC otthonában, 12-3-s sikerrel hangolva a Ferencváros elleni rangadóra.

Az A-Híd OSC-Újbuda góljait ezúttal elsősorban Randelovics (4 találat) és Burián (3) szállította, miközben a védekezése is kimagasló volt, akciógólt nem is kapott a BVSC uszodájában.

 

Újabb győzelmével Vad Lajos együttese őrzi veretlenségét (17 meccs / 17 siker), jövő szerdán pedig azzal az ugyancsak hibátlan Ferencvárossal találkozik majd (március 20., Komjádi-uszoda), amelyet jobb gólkülönbségével előz meg a tabella élén.

 

A Szőnyi úti mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Szűcs Levente, a hazaiak mestere 31 másodperccel a mérkőzés végét jelző dudaszó előtt piros lapot kapott.

 

Vad Lajos (OSC):A saját csapatomnak a magabiztos győzelemért, a BVSC-nek a fiatalok szerepeltetésének bátor felvállalásáért jár az elismerés, több olyan megoldást is láttam tőlük, ami kifejezetten tetszett. Jelentős különbség alakult ki a javunkra, emiatt nem lehetett kérdéses a mérkőzés kimenetele. Külön örülök Burián Gergely jó és gólerős játékának. (Nemzeti Sport)

 

BVSC-Zugló MKB-Euroleasing - A-Híd OSC-Újbuda 3-12 (1-3, 0-3, 2-5, 0-1)

 

OSC: B. Mitrovics – Salamon 2, Manhercz K., Bundschuh, Hárai, Drasko Brguljan, Randjelovics 4

Cserék: Lévai (kapus), Seman 1, Ubovics, Kovács Gergő, Erdélyi 2, Burián 3, Tóth M.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA