Kikapott az OSC

Az OSC hazai medencében kapott ki a 2015-ben győztes, tavaly a döntőben a Szolnokkal szemben alulmaradt Jug Dubrovniktól, így hátránya már kilenc pont a nyolcas döntőt érő negyedik pozícióhoz.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–JUG DUBROVNIK (horvát) 4–7 (2–2, 1–2, 1–2, 0–1)
Nyéki uszoda, 400 néző. V: Teixido (spanyol), Koryzna (lengyel)

 
OSC: BISZTRITSÁNYI – Drasko Brguljan, Salamon 1, Gór-Nagy, Ubovics, ERDÉLYI 3, Hegedüs G. Csere: Randjelovics, Kovács Gábor, Seman, Tóth M., Bundschuh. Edző: Tóth László

 

DUBROVNIK: BIJAC – FATOVIC 4, Renzuto 1, V. Rasovics, Loncar, Macan, JOKOVIC 2. Csere: J. García, Ivankovic, Pavlicsevics, Benic, Lozna. Edző: Vjekoslav Kobescak

 

Gól – emberelőnyből: 14/2, ill. 11/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/1
Kipontozódott: Randjelovics (22. p.), Benic (22. p.), J. Garcia (26. p.), Gór-Nagy (30. p.)

 
MESTERMÉRLEG
Tóth László: – Kiváló kapusteljesítmény és jó védekezés mellett a támadójátékunk nagyon enervált volt. Rengeteget hibáztunk emberelőnyben, még időkérések után is, ami senki ellen nem fér bele, nem hogy a Dubrovnik ellen. Jó lövőink vannak, de a lövéseink minősége ezúttal nem érte el a kívánt szintet. Új fest, a folytatásban a Bajnokok Ligáját más célokra kell használnunk, mert a továbbjutásról lassan nincs miért beszélni.

 

Vjekoslav Kobescak: – Nagyon kemény mérkőzés volt, amin rendkívül fontos három pontot szereztünk, így ugyanis továbbra is versenyben vagyunk a továbbjutásért. Az OSC nagy csatára kényszerített minket, sokkal erőteljesebben pólózott, mint Dubrovnikban. Mindkét csapat sok hibával játszott, ezúttal talán mi rontottunk kevesebbet.

forrás: nemzetisport.hu, mti.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA