Kétarcú meccset játszott a Kelen SC a Magyar Kupában

A legjobb nyolc között búcsúzott a Kelen SC női élvonalbeli labdarúgó-csapata a Magyar Kupától, miután 7-3-ra kikapott a Haladás-Viktória együttesétől.

Két teljesen különböző félidőt játszott a Haladás ellen a Kelen SC Zöld csapata a női labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében. Az első játékrészben a szombathelyi lányok már a 6. percben vezetést szereztek, majd a 29. és a 44. perc között újabb négy találatot jegyeztek, így el is döntötték a találkozót.

 

A második félidőben, Trampler Kinga duplájának is köszönhetően faragni tudott valamennyit a hátrányából a hazai pályán játszó Kelen, de a továbbjutásra már nem maradt esélye, a legjobb négy közé a Haladás jutott, ahová az Astra, a Ferencváros és az MTK is kvalifikálta magát. 

 

Förch Női Magyar Kupa, negyeddöntő:

 

Kelen SC (Zöld csapat) - Haladás-Viktória 3-7  (Trampler 49., 60., Telek-Sümegi 83., ill. Tálosi 6., 44., Rácz 29., 34., Manhart 36., Szakonyi 56., Dr. Tatai K. 81. - öngól)

 

Könczey Zsolt (Kelen SC, vezetőedző): - Nagyon jó formában vártuk a meccset, de ez sajnos csak a második félidőre jött ki. Ezen a szinten nem szabad ilyen előnyt adni az ellenfélnek, mondanám, hogy tanulni kell ebből, de már megtanulhattuk volna! Erősödnünk kell tovább, van két hét a kezdésig! A második félidőnek örülünk, képesek vagyunk erre bármikor, bárki ellen, csak el kéne hinnünk!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA