Kelen SC: Korábbi NB I-es csapat ellen folytatódott a remek hazai sorozat

1-0-ra verte a Tatabányát az NB III Nyugati csoportjában a Kelen SC, amely több mint két hónapja nem talált legyőzőre hazai pályán. 

Két komoly múlttal rendelkező klub csapott össze a Hunyadi úton, az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában. Inkább az egykoron szebb napokat is látott vendég, a Tatabánya számított esélyesebbnek, hiszen 5 ponttal a Kelent megelőzve az élmezőny tagja volt a forduló előtt. 

 

A hazaiak viszont remek otthoni sorozatukban bízhattak, hiszen a feljutásért harcoló Veszprém elleni, szeptember 22-i vereség óta egyszer sem kaptak ki hazai pályán. Ezt a szériát pedig a szombati találkozón is sikerült folytatni, méghozzá Kádár Máté remek egyéni alakítás végén, a 25. percben született góljának köszönhetően. Bár a Videoton másodedzőjeként magyar bajnok, majd vezetőedzőként is veretes élvonalbeli tapasztalattal rendelkező Bekő Balázs vezette Tatabányának is voltak lehetőségei, végül a Kelen SC megőrizte előnyét a végéig. 

 

A Kelen az említett szeptemberi mérkőzés óta, összesen öt meccsen 11 pontot szerzett a Hunyadi Mátyás úton.

 

– Nagyon szeretem az ilyen győzelmeket, mert ezek mutatják meg igazán, hogy jól dolgoznak a játékosaink a hétköznapokban. Ma egy jobban futballozó csapatot győztünk le, akik irányították a játékot és a 90 perc során többször is ránk erőltették az akaratukat. Ennek ellenére kevés lehetőséget hagytunk nekik, mert a csapatom végig nagyon szervezetten és fegyelmezetten játszott. Örülök, hogy mostanában eredményesek vagyunk és kevés gólt kapunk hazai pályán, az idei utolsó mérkőzésen is egyértelmű célunk lesz, hogy ezt folytassuk. Szeretnénk szépen búcsúzni az évtől és természetesen a szurkolóinktól is. Hálásak vagyunk a buzdításukért, reméljük minél többen jönnek ki az ősz utolsó meccsére is, hogy méltó módon zárhassuk az első félévet, és egy nagy közösségi élménnyel fordulhassunk az ünnepekre - értékelt Harmati Tamás vezetőedző a kelensc.hu-nak. 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA