Kelen SC: Helytálltak a címvédő Fradi otthonában - videó

A címvédő és az újonc csatája Ferencváros-győzelmet hozott a Jet-Sol Liga Női Labdarúgó NB I 10. fordulójában.

Egy félidőn át kiválóan helytállt a női labdarúgó NB I-ben újonc a címvédő Ferencváros ellen. 

 

A játékrész kimondottan szorosan alakult, annak ellenére, hogy már a 10. percben előnybe került az FTC egy 11-essel. A következő gólt a Kelen szerezte, Telek-Sümegi Éva találatát azonban les miatt nem adta meg a játékvezető. A Fradi a szünet előtt még növelni tudta előnyét, Kocsán ziccerét még védte Erős Evelin, ám a kipattanót az ezzel már duplázó Vágó bevágta.

 

A szünet után, néhány perc alatt eldőlt a találkozó, az 56. és a 69. perc között háromszor is betaláltak a hazaiak, illetve egy öngól is született. Egy kimaradt Fradi-büntető is a jegyközőkönyvbe került, az eredmény azonban már nem változott a hajrában. 6-0-ra győzött a Ferencváros a Kocsis Sándor Sportközpontban, de a Kelen SC játékában is sok volt a biztató jel.

 

- Az első félidő remekül sikerült, sokszor mondják, hogy mi lett volna ha, de most kíváncsi lettem volna, ha megadják a szerintem szabályos, szép gólunkat, akkor mi történik utána. Na de hát ez elmúlt, ennek ellenére az első félidő előtt le a kalappal. A második félidőben magasabb szintre kapcsolt a Fradi, és tulajdonképp 10 perc alatt eldöntötték a meccset. Ezt követően nekünk jól jött volna a gól, sokat tettünk érte. A végére újra büszke vagyok, nem kaptunk gólt, volt tartása a csapatnak. Remek mérkőzés volt, ahol fejlődtünk, várjuk az utolsó két meccset - értékelt a találkozót követően Könczey Zsolt, a Kelen SC vezetőedzője az újbudaiak hivatalos Facebook-oldalának.

 

Az újonc és hazai mérkőzéseit "albérletben" játszó Kelen SC 10 fordulót követően, 4 szerzett ponttal a 8. helyen áll az NB I tabelláján.

 

JET-SOL Liga Női NB I, 10. forduló:

 

Ferencváros - Kelen SC 6-0 (Vágó 10., 35., 56., 69. - az elsőt 11-esből, Kocsán 58., Horváth L. 63. - öngól)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA