Kelen-bravúr: A Haladás legyőzésével lépett előre az NB I-es női csapat - videó

A Kelen SC 3-2-re legyőzte a Haladás-Viktóriát a női labdarúgó NB I 8. fordulójának bepótolt mérkőzésén, így elmozdult a tabella utolsó helyéről.

A találkozót eredetileg három és fél héttel ezelőtt rendezték volna meg, ám a koronavírus-járvány miatt a szombathelyiek kérésére elhalasztották az összecsapást.

 

A szerdai, csepeli találkozó 81. percében még 1-1-re állt a meccs, de a kelenföldi együttes a hajrában a maga javára fordította a találkozót, megszerezve második győzelmét az élvonalbeli női bajnokságban. A Kelen SC ezzel ráadásul elmozdult a tabella utolsó helyéről is.

 

Könczey Zsolt (Kelen SC): - Szerettük volna kijavítani az előző mérkőzésünket, mert tudjuk, hogy ennél jóval többre vagyunk képesek. Most a játékunk azért nem volt a legjobb, de hatékonyak voltunk. Megérdemelték a lányok ezt a fajta sikert, boldog vagyok, mert a játékosaim is azok.

 

Kelen SC – Haladás-Viktória 3-2 (Ács 52., 82., Balázs E. 87., ill. Németh Zs. 36., Herczeg A. 89.)

 

Kelen SC: Erős E. - Tatai O. (Szanyi M.), Tagyi V., dr.Tatai K., Ács K. (Nyéki A.) - Horváth L., Árvay H., Daniela V. (Terhes F.) - Balázs E. (Tarpataki N.) Geovana D., Zágonyi B. (Haraszti F.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA