Jégkorong: KMH-siker a bajnokságban és az EWHL-ben is

A bajnokságban és az EWHL Szuperkupa küzdelmei során is legyőzte a Hokiklub Budapest női jégkorongcsapata a MAC Marilyn együttesét.

A Tüskecsarnokban megrendezett hétközi bajnokin 5-0-ra győzött a finn Mika Väärälä csapata, majd az az EWHL Szuperkupában is épp egymással találkoztak a válogatott játékosok egész sorát felvonultató együttesek.

 

Már a mérkőzés legelején sikerült megszereznie a vezetést a KMH-nak, amely a 3. percben, Szamosfalvi Petra védhetetlen góljával került előnybe. A 18. percben aztán Jókai-Szilágyi Kinga találatával alakult ki a 2-0-s végeredmény - Dabasi Réka adta a gólpasszt.

 

- Nem volt egy könnyű mérkőzés. Sajnos több sérültünk is volt, akiket nélkülöznünk kellett, illetve többen is betegek voltak. Ennek ellenére remekül küzdöttünk és nagyon jó támadásaink voltak. Nagyon tetszett a csapat hozáállása, elégedett voltam a lányokkal. A kapusteljesítmény, illetve a jó csapatmunka is nagyban hozzásegített minket a végeredményhez - értékelt Mika Väärälä a mérkőzést követően.

 

A két csapat szerdán ismét összecsap majd egymással a Tüskecsarnokban, ezúttal a bajnokságban.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA