Ilyen még nem volt a Kelen SC-nél: Öt játékos is profi szerződést kapott

Még soha nem volt profi szerződése senkinek a XI. kerületi klubnál, most viszont az élvonalbeli női labdarúgó-csapat öt játékosa is hivatásos futballista lett a Kelennél.

"A Kelen SC életében ez egy újabb nagy lépés. 5 lány történelmet írt nálunk, hiszen még soha nem volt profi szerződése senkinek a klubbunkban. Büszkék vagyunk arra, hogy a jövő évre tovább tudtunk lépni, mindenkit biztosítani tudtunk arról, hogy megbecsüljük őket. Lesznek még további meglepetések, célunk stabil középcsapattá válni az NBI-ben! A mostani történet is megmutatja, hogy akik nálunk (Elit központ) sportolnak, azoknak a fiatal lányoknak is van értelme futballozni/dolgozni!" - mondta a profi szerződések megkötése után Andreas van den Aker, a Kelen SC elnöke.

 

A női NB I-es csapat öt érintett labdarúgója így kommentálta az aláírást a klub hivatalos Facebook-oldalán megjelentek szerint.

 

Bernhardt Bernadett: - Nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az a pillanat a pályafutásom során, hogy profi szerződést írhatok alá, de itt a Kelennél ez most megadatik nekem több játékostársammal együtt, ami egy újabb felődési lépés egyesületünk/csapatunk életében. Számomra ez egy igazán különleges érzés, hiszen egy olyan klubnál van lehetőségem erre, ahol a felejthetetlen nagypályás élményeimet szereztem. Köszönjük Andreasnak , és a stábnak a lehetőséget, jó ehhez a közösséghez tartozni!

 

Balázs Eszter: - Gyerekkori álmom vált valóra az által, hogy hivatásos labdarúgó lettem és örömmel tölt el, hogy ezt a Kelen SC-vel együttműködve valósíthatom meg. Óriási motiváció számomra, hogy egy ennyire szuper közösség tagja lehetek. Izgatottan várom már a következő szezont.

 

Horváth Luca: - Megmondom őszintén nagyon meglepett a lehetőség, mert bár nagyon mélyen mindig is vágytam rá, de soha nem hittem igazán, hogy ez eljöhet. Most azonban, hogy aláírhattam életem első profi szerződését, felébredt bennem egy olyan énem, amit eddig talán nem is tudtam, hogy ott lakozik. Nagyon szépen köszönöm a bizalmat, azon leszek, hogy a játékommal is a lehető legjobban meghálálhassam ezt Nektek!

 

Kókány Regina: - Amikor öt évvel ezelőtt idejöttem, az NB II-ben szerepeltünk és talán valahol középmezőnyben végeztünk. Olyan hosszú út vezetett idáig. Mi, lányok a pályán tettünk ezért sokat, a vezetőség, a stáb pedig a pályán kívül tett meg mindent azért, hogy ilyen körülményeket biztosítson! Óriási köszönet! Nem gondoltam volna, hogy egyszer itt fogom aláírni az első profi szerződésemet! Nagyon nagy megtiszteltetés ért, jó olyan helyen lenni, ahol azt érzed, hogy igazán megbecsülnek és értékelik az erőfeszítéseid. Köszönjük!

 

Tagyi Vivien: - Nagy öröm számomra, hogy életem első profi szerződést írhattam alá a Kelen SC-ben. Nem csak az én életemben, de a klub életében is ez egy nagy lépés.Nem túlzok, ha azt állítom, hogy egy gyermekkori álmom vált valóra! Hiszek abban, hogyha valaki kitartó és keményen dolgozik akkor előbb-utóbb eléri a célját.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA