Hatalmasat fordított a Ferencváros

A mérkozés felénél még két góllal vezeto MAC Budapestrol még senki sem gondolta, hogy elveszítheti a mérkozést a jégkorong Erste Liga október 22-i fordulójában.

JÉGKORONG
ERSTE LIGA
Ferencváros–MAC Budapest 4–3 (0–1, 3–2, 1–0)
 
A Ferencváros fogadta a legutóbbi két szezon ezüstérmesét, a tabella második helyén álló MAC Budapestet. Az elso harmadban végig a vendégcsapat dominált. A második játékrészben azonban új lendületet vett a Ferencváros és többször is egyenlíteni tudott. A záró harmad elején pedig átvette a vezetést és hiába adott bele mindent a MAC, nem tudott már korrigálni és a zöldek gyujtötték be a három pontot.
 
MESTERMÉRLEG
Szakács Ferenc, másodedzo, Ferencváros: - Tudtuk a meccs elott, hogy egy nagyon eros csapat ellen futunk ki a pályára. Ez látszott is, a MAC a megszokott keménységgel és nagyon jó csapatjátékkal rukkolt elo, dominálták is az elso harmadot. Utána visszajöttünk a mérkozésbe a második harmadban, ezután kaptunk egy buta gólt, majd a harmadiknál is egy visszapattanó korong volt, míg a második hullámban jövo embert nem fogtuk. Ezt követoen nagyon nagyot küzdöttünk. Ehhez kellett egy jó kapus teljesítmény, Sevela nagyon nagyot védett. Egy nagyon eros csapatot gyoztünk le, úgy érzem csapatként dolgoztunk nagyon jól.

 
Majoross Gergely, vezetoedzo, MAC Budapest: - Jól kezdtük a mérkozést, és tudtuk uralni az elso harmadot. Aztán kétgólos elonyre sikerült szert tennünk, sok helyzetet alakítottunk ki, nagyjából elégedettek voltunk a játék képével. De letértünk errol az útról és elkezdtünk sokkal kevesebbet korcsolyázni és sokkal több teret hagytunk az ellenfélnek, és egy-egy hibából könyörtelenül gólokat szereztek. Amikor mi meg az eredmény után futottunk, akkor gyártottuk a helyzeteket sorra, de elég ügyes kapusba futottunk bele, és nem sikerült gólt ütni. Nagyot küzdött a Ferencváros, és ezzel nem nagyon tudtunk mit kezdeni a végén”
 
forrás: jégkorongblog.hu, nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA