Három érmet is szereztek az újbudai karatésok a Világkupán

Remekül szerepeltek az online formagyakorlat Világkupán a Budai Harcművész SE versenyzői és edzői.

Február végén rendezték meg az EKO (European Karate Organization) és a litván szövetség által szervezett online formagyakorlat Világkupát, mintegy 1000 versenyző és 112 egyesület részvételével. 

 

A Budai Harcművész SE csapatát 22 versenyzője képviselte, akik az igen színvonalas versenyen és szoros mérkőzéseken 3 érmet szereztek, így 112 egyesületből a 11. helyen végzett a XI. kerületi klub. 

Összesen nyolc tatamin (azaz nyolc különböző Zoom-szobában) folyt a verseny, ebből az újbudai Kyokushin karatésok hat tatamin voltak érintettek, és általában 4-5 győzelemre volt szükség a bajnoki címig vezető úton.

 

Kátay Bulcsú az U16-os korosztályban Világkupa-győztes lett 5 győzelemmel, ukrán, litván, lengyel, orosz és magyar ellenfeleket is legyőzve. Bűdy Sándor négy sikert aratva, az U13-as korcsoportban második helyezést ért el. Emellett Lukács Kamilla (ugyancsak U13) három győzelemmel lett bronzérmes.

 

Szarka Emília és Horváth Laura Hanna az U11-ben, Nagy Nóra Bíborka a felnőtt korosztályban, míg Kiskó Bernadett a senior kategóriában szerzett értékes helyezést.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA