Győzött az OSC

13–7-re győzött az OSC-Újbuda a francia Olympic Nice otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában szombaton.

BAJNOKOK LIGÁJA, FŐTÁBLA, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT
OLYMPIC NICE (francia)–A-HÍD-OSC-ÚJBUDA 7–13 (2–4, 4–3, 0–2, 1–4)
Nizza. V: Elkind (izraeli), Abramovics (montenegrói)

 
NICE: Garsau – Crosetti, Izdinsky 1, Monneret 4, E. Hansen, Chandieu, Bruyere 1, Rocchietta 1, Bachelier, Caumette, Csakics, Laversanne. Edző: Samuel Nardon

 

OSC: Bisztritsányi – Hegedüs G., Salamon F. 3, Bundschuh, Seman, Bátori 4, Drasko Brguljan 1. Csere: Barabás (kapus), Zalánki 2, Nikics 1, Kovács Gábor, Gór-Nagy 1, Juhász Zs. 1. Edző: Vincze Balázs
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 11/6
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. –
Kipontozódott: Crosetti (29. p.), E. Hansen (31. p.)

 

A második negyed végén, 7–6-os magyar vezetésnél még szoros volt az állás, de a folytatásban az OSC védekezése nagyot javult, így a francia együttes mindössze egy gólt tudott szerezni. Bátori Bence és Zalánki Gergő vezérletével a vendégcsapatnak sikerült kihasználnia az ellenfél megtorpanását, így a Szolnok elleni hazai BL-vereséget idegenbeli siker követte az OSC részéről.


MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Két negyedig, ha nem is fej fej mellett haladt a két csapat, de hiányzott a védelmünkből valami, aztán ahogy várható volt, a második félidőben a franciák nem tudták tartani a tempót, amit diktáltunk. A védelmünk kevésbé volt átjárható, támadásban pedig ugyanazt a szintet hoztuk, amit az előző két negyedben.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA