Győzelemmel tért vissza a Kelen SC az NB III-ba

Idegenbeli győzelemmel tért vissza az NB III-ba a Kelen SC férfi labdarúgó-csapata, amely a Balatonfüred vendégeként nyert 3-2-re a Nyugati csoport nyitófordulójában.

Az előző idényben BLSZ I-es bajnokságot és Budapest Kupát is nyert Kelen SC egy év kihagyás után térhetett vissza az NB III-ba, ahol rögtön idegenbeli győzelemmel kezdett az 1. fordulóban.

  

A Kelen legutóbbi szezonjának házi gólkirálya, Timári Norman, illetve Kádár Máté góljával már az első félidőben 2-0-ra vezettek a XI. kerületiek Balatonfüreden, és bár a hazaiak még a szünet előtt nem sokkal szépítettek, a második játékrészben is megőrizte előnyét a Kelen egy gólváltást követően. 3-2-s sikerrel kezdte így az NB III-as idényt Harmati Tamás csapata.

  

Több mint egy évet vártunk arra, hogy újra ebben az osztályban szerepelhessünk és tényleg nagyon sokat dolgoztunk ebben az időszakban, hogy ez megvalósulhasson. Ezt a srácok nagyon jól átérezték és ebben a szellemiségben is léptek pályára. Nagyon örülünk, hogy egyből győzelemmel tudtunk kezdeni, főleg idegenben. Az első félidőben mutatott játékkal pedig kifejezetten elégedettek is lehetünk, voltak időszakok, amikor igen jól nézett ki a csapat játéka. A második játékrészben már kiegyenlítettebb volt a játék, de a győzelmünk nem forgott nagy veszélyben, úgyhogy megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Készülünk tovább, mert elég sűrű a program, remélem ez a meccs nagy lökést ad a csapatnak. Gratulálok minden játékosomnak, nagyon büszke vagyok rájuk! - mondta a szakvezető (kelensc.hu)

  

Balatonfüredi FC - Kelen SC 2-3 (Burucz 43., Róth 94., ill. Tímári 17., Kádár M. 38., Pintér B. 52.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA