Futsal: Hibátlan csapatot szorongatott meg a BME - videó

Négy perccel a vége előtt még döntetlenre álltak az egyetemisták a hazai pályán egyelőre 100 százalékos Veszprém otthonában, a futsal NB I 7. fordulójában.

A saját csarnokában hibátlan 1. FCV az újonc BME-BT gárdáját fogadta mintegy 1000 szurkoló előtt, az egyetemisták a Nyírgyulaj elleni első sikerükkel a tarsolyukban utaztak Veszprémbe.

 

Már a 2. percben vezetést szerzett a vendéglátó a házi gólkirály, Tatai találatával, de nem sokkal a szünet előtt egyenlített a BME, Kulik szöglete nyomán Andorka vágta védhetetlenül a bal felső sarokba a labdát.

 

A második játékrészben egy gyors gólváltás zajlott le,  a hazaiak játékosa, Tar találatára Bencsik öngólja volt a válasz. Négy perccel a vége előtt azonban harmadszor is megszerezte a vezetést a Veszprém, (Tatai visszatett labdáját Komáromi 13 méterről a hálóba zúdította), erre pedig nem tudott már felelni a BME, bár a helyzetei megvoltak hozzá, de hiába játszott öt a négy ellen is a vendégcsapat, Spandler védései megóvták a hazai kaput a harmadik vendéggóltól.

 

A Veszprém izgalmas végjátékot követően nyert és zsinórban ötödik meccsén is megőrizte makulátlan hazai mérlegét. A BME november 5-én, az Aramis együttese ellen folytatja élvonalbeli szereplését a Gabányi László Sportcsarnokban.

 

1. FC Veszprém – BME-BT FC 3-2 (Tatai 2., Tar 32., Komáromi 36., ill. Andorka 13., Bencsik R. 33. – öngól)

 
Veszprém: Spandler – Tatai, Tar, Bognár P., Bencsik R.
Csere: Schmidmajer (kapus), Márkus, Komáromi, Dávid, Erdősi, Bencsik Á.
 
BME: Tyukász – Fazekas, Csernai, Dudás, Horváth B.
Csere: Sikur (kapus), Szigeti, Andorka, Viza, Palásthy, Kulik, Veres, Fritz

 

Csernai Gábor (BME, játékos-edző):Fel tudtuk venni a versenyt vendéglátóinkkal, játékban szép dolgokat mutattunk, a veszprémi kapu előtt azonban nem voltunk kellően határozottak. A három kapott gól elfogadható, a lőtt góljaink száma viszont kevés. A csapatom nagyobbik része egyetemista, idő kell még a fiataljainknak, hogy beérjenek. (futsalhungary.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA