Ez már szorosabb volt: Szétlövéssel kapott ki a MAC a 2. negyeddöntőn

A MAC-Újbuda szétlövés után 3-2-re kikapott a HKM Zólyom vendégeként a szlovák Tipsport Liga negyeddöntőjének második mérkőzésén vasárnap.

Az első, 4-0-s zólyomi sikerrel véget ért negyeddöntőt követően, a második mérkőzésen már sokkal masszívabban és eredményesebben játszott a MAC, amely kettős emberelőnyből, Bodó góljával szerzett vezetést a 13. perc elején. Mitchell - "sima" emberfórból" - egyenlített az első harmad végén.

 

Bodó újabb találatára Zuzin tudott válaszolni a második játékrészben és mivel sem a harmadik harmadban, sem a hosszabbításban nem született már gól, jöhettek a büntetők. Ebben pedig a Zólyom bizonyult jobbnak, Kytnár ütötte a mindent eldöntő gólt a nyolcadik(!) sorozatban. 

 

Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcában így a szlovák együttes 2-0-ra vezet. A sorozat szerdán, a Tüskecsarnokban folytatódik.

 

HKM Zvolen – MAC-Újbuda 3-2 (1-1, 1-1, 0-0, 0-0, 1-0) – szétlövéssel

 

MAC: Bálizs, Pozsgai, Macaulay (1) – Negrin, J. Dudás – Burt, Vokla – Nagy K., Garát Bodó 2, Langkow (1), B. Orban – Dansereau, Brown (1), Klempa – Terbócs, Majoross B., Pápa – Szigeti, Kreisz, Odnoga

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA